icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین شریک تجاری سیف خودرو ، در بین پرفروشترین خودروسازان چین قرار گرفت

شریک تجاری سیف خودرو ، در بین پرفروشترین خودروسازان چین قرار گرفت

comments 0 1398/1/7

روز گذشته در مقاله ای لیست پرفروش ترین خودروسازان بازار چین را منتشر نمودیم که بدلیل نزدیکی بازار ایران با محصولات چینی با استقبال زیاد شما همراهان پردیس خودرو روبرو گردید. از همین رو در این نوشتار قصد داریم به خودروسازان چینی بپردازیم که در این لیست حضور دارند و در بازار ایران نیز فعال هستند.

بازار چین با فروش 27.5 میلیون خودرو در سال گذشته برای چندمین سال پی یا پی بعنوان بزرگترین بازار خودروی جهان معرفی شد از همین رو تمامی غول های خودروسازی جهان در این بازار فعال هستند و با ارائه محصولات اختصاصی برای چینی ها سعی می کنند که سهم بیشتری از این بازار را به خود اختصاص دهند .لذا رقابت در چین بسیار سخت و نفس گیر دنبال می گردد و موفقیت در این بازار می تواند نماینگر عملکرد مثبت خودروسازان باشد. از این رو خودروسازانی که بتوانند در لیست پرفروش ترین خودروسازان چین قرار بگیرند در تمامی جهات موفق عمل کرده اند تا بتوانند نظر مشتریان چینی را در بین انبوه گزینه های موجود به سوی محصولات خود جلب نماید.

برای درک بهتر این مطلب کافی است بدانید که در بین 10 خودروساز برتر حاضر در چین تنها 4 شرکت چینی حضور دارند و مابقی رتبه ها را غول های خودروسازی جهان نظیر جنرال موتورز ،تویوتا و فولکس واگن به خود اختصاص داده اند.اما متاسفانه از بین این چهار چینی موفق ،بطور عملی فقط یک خودروساز چینی در ایران به فعالیت خود ادامه داده و اکثر برند های چینی حاضر در ایران  نتواسنته اند که نظر خود چینی را به خود جلب کنند.البته این بدان معنی نیست که دیگر چینی ها موجود در ایران در خود چین موفق عمل نکرده اند چرا که برخی از برند های چینی مانند جک ،هایما و چری جزو پرفروش های این بازار محسوب می گردند اما در لیست 10 خودروساز برتر جای نگرفته اند.

گریت وال ،بایک ،جیلی و چانگان  چهار برند حاضر در لیست پرفروش ترین خودروسازان چین  در سال 2018 هستند که امروز تنها بایک است که به دو صورت مختلف در بازار ایران  حضور دارد. چرا که گریت وال صاحب برند هاوال و شریک تجاری گروه بهمن بدلیل تحریم ها از ایران خارج شده است. جیلی هم که قبل از ممنوعیت واردات خودرو قرار بود با هلدینگ ناصح وارد بازار ایران شود که ممنوعیت وارد خودرو حضور محصولات این خودروساز بزرگ چینی به ایران را منتقی کرد.چانگان هم تنها با یک محصول تاریخ گذشته خود با نام CS35 توسط سایپا در بازار ایران حضور داشت که همین محصول نه چندان با کیفیت هم بدلیل عدم همکاری چانگان با سایپا به دلیل تحریم ها از گزینه های موجود در ایران حذف شد.از این رو تنها بایک است در ایران فعال باقی مانده است. این شرکت امروز با مالکیت های برند های مختلف نظیر فوتون ،هوانسو و بیسو یکی از بزرگترین خودروسازان چین محسوب می گردد.

بایک در حال حاضر با مشارکت شرکتی با نام دیار خودروی بین الملل در ایران مشغول به تولید بسیار محدود هاچ بک X25 است . اما زیر برند این شرکت با نام بیسو در ایران برنامه های بسیار گسترده ای دارد.

بیسو

بیسو برای تولید محصولات خود در ایران شریک تجاری سیف خودرو شده است و قراراست چندین محصول شامل کراس اوور های بیسو T5 و بیسو T3 در خطوط تولید سیف خودرو به تولید انبوه برسد. در حال حاضر خط تولید بیسو T3 فعال شده است و محصولات این خط تولید در ماه های آینده بدست مشتریان ایرانی خواهد رسید.خط تولید کراس اوور بزرگتر T5 هم قرار است در اردیبهشت ماه سال جاری به بهره برداری برسد. اما ظاهرا سوپرایز سیف خودرو و زیر مجموعه بایک برای نمایشگاه خودروی شیراز خواهد بود. چرا که خبرهای به گوش می رسد که بیسو T7 بعنوان اولین کراس اوور کوپه تولیدی در ایران قرار است در این نمایشگاه رونمایی شود و   تا انتهای سال به سبد محصولات سیف خودرو افزوده شود.

قابل ذکر است بیسو جزو برند های تازه تاسیس بایک برشمرده می شود که به منظور کسب بیشتر از سهم بازار چین قرار است محصولاتی لوکس تر و با کیفیت بالاتر را تولید نماید.البته تمامی امکانات ،فناوری و تجربه بایک پشت این برند خواهد بود تا تضمین کننده حضور قدرتمند این برند در بازار باشد. گروه خودروسازی بایک موتور، به دلیل مالکیت شرکت‌های متعدد خودروسازی دارای قدرت تجاری بالایی در کشور خود است. مدیران بیسو ادعا می‌کنند که از ابتدا برای عرضه‌ی محصولات با کیفیت و قابل فروش در سطح جهانی برنامه‌ریزی کرده‌اند و هم‌اکنون، حدود ۹۵ درصد از فرایند ساخت و مونتاژ خود را، به صورت کاملا اتوماتیک و مکانیزه بهره‌برداری می‌کنند.

چینی ها به سرعت در حال سیر کردن در مسیر پیشرفت هستند و داعیه جهانی شدن را در سر می پرواند . لذا حضور خودروسازانی بزرگ این کشور در ایران نظیر بایک می تواند نوید دهنده روزهای خوبی برای مشتریانی ایرانی باشد که بدلیل تحریم ها و عدم حضور برند های بین الملی دستشان از محصولات با کیفیت کوتاه است.لذا امیدواریم اگر قرار باشد که بازار خودروی کشور بدست چینی ها سپرده شود حداقل چینی هایی به بازار ایران راه یابند که بدلیل کیفیت بالای محصولاتشان در بزرگترین بازار جهان موفق عمل کرده اند نه چینی های بی نام و نشانی که در بازار کشورشان هم نتواسته اند موفق عمل کنند.

برچسب ها:

بیسوبایک
user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1398/1/7
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط