icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین سوبارو در صدر لیست بهترین خودروها از نگاه مصرف‌کنندگان

سوبارو در صدر لیست بهترین خودروها از نگاه مصرف‌کنندگان

comments 0 1400/12/2

هر ساله گزارش‌هایی موسوم به «Consumer Reports» (گزارش مصرف‌کنندگان یا CR به‌صورت مخفف) با دربرگیری اعداد، داده‌ها و… منتشر می‌شوند و بهترین و بدترین برندهای خودروسازی را در ۱۰ بخش مختلف مشخص می‌سازند. این ۱۰ بخش شامل مواردی چون امتیازهای بررسی جاده‌ای، رضایت مالکان، امنیت، قابلیت اطمینان و… می‌شود. این روند ادامه دارد تا در نهایت امتیاز نهایی از ۱۰۰ شمرده شود. بنابراین هرچه رقم این امتیاز بیشتر باشد، خودروساز در رده بالاتری قرار می‌گیرد.

سوبارو صدرنشین

در سال ۲۰۲۲، کمپانی ژاپنی سوبارو موفق به کسب بیشترین امتیاز در این مجموعه گزارش‌ها شد. سوبارو با ۸۱ امتیاز، تنها خودروسازی است که از رقم ۸۰ عبور کرده است. سال گذشته این مقام متعلق به هموطن این برند، مزدا، بود. هم‌اکنون مزدا با ۷۸ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. در کنار مزدا، ب‌ام‌و توانست با کسب امتیازی مشابه به مقام سوم برسد. پس از این‌ها، برندهای هوندا و لکسوس با امتیاز ۷۷، به‌ترتیب چهارم و پنجم شدند.

موستانگ مک E، بهترین خودروی برقی سال از دید کانسومر ریپورتز

موستانگ مک E، بهترین خودروی برقی سال از دید کانسومر ریپورتز

خودروسازی برقی تسلا با ۶۰ امتیاز بهترین خودروساز در میان بدترین‌ها بود. طبق داده‌های گزارش مصرف‌کنندگان، این شرکت نسبت به سال گذشته هفت رتبه پسرفت را تجربه کرده است. برطبق این گزارش‌ها، فرمان بریده‌شکل و جدید تسلا در مدل‌های Plaid در عملکرد جاده‌ای، به‌عنوان فاکتوری منفی درنظر گرفته شده است. بهترین خودرو برقی سال گذشته مدل ۳ از برند تسلا بود؛ اما امسال فورد موستانگ مک E گوی رقابت را از آن دزدید و به مقام اول دست یافت. گویا کانسومر ریپورتز سال گذشته قول داده بود که امتیازی اضافه برای سیستم کمک‌راننده پیشرفته درنظر بگیرد؛ با تحقق این وعده، موستانگ مک E این امتیاز را نیز به خود اختصاص داد. کانسومر ریپورتز در اینباره می‌گوید:

کراس‌اوور مک E برتری‌هایی چون پیشینه موستانگ، ساخت و پرداخت دقیق و تولیدشدن توسط یک خودروساز کهنه‌کار را دارد. انتخاب این خودرو برای ما و خریداران انتخابی قطعی بود؛ بنابراین به‌راحتی مقام نخست را از تسلا گرفت.

براساس گزارش‌ها، تسلا مدل Y نسبت به بردادر کوچک‌ترش یعنی مدل ۳، رقیب مناسب‌تری برای موستانگ مک E به‌شمار می‌آید. این خودرو در بررسی جاده‌ای عملکرد بهتری نسبت به مک E داشته است اما مشکلات این خودرو در بخش قابلیت اطمینان آن را ناکام گذاشت. گویا مالکان مدل Y در ارتباط با رنگ، سیستم تهویه، کیفیت ساخت و… به مشکل برخورده بودند. در این میان، تسلا مدل ۳ در بخش قابلیت اطمینان، امتیاز بهتری نسبت به عضو بزرگ‌تر خانواده خود کسب کرد.

سایر خودروسازان

سایر خودروسازان

در ادامه این لیست، شاهد حضور برندهای آلمانی و ژاپنی بیشتری هستیم؛ آئودی، پورشه، مینی (از انگلستان)، تویوتا و اینفینیتی به رتبه‌های ششم تا دهم دست یافتند. در این میان، مینی ۷۴ امتیازی با ۹ پله صعود نسبت به سال گذشته، تاثیرگذارترین پیشرفت را داشته است. شرکت بیوک که بالاترین رتبه را در میان خودروسازان آمریکایی داشت، با ۷۲ امتیاز به مقام دوازدهم رسید و نتوانست جزو ۱۰ خودروساز برتر از دید کانسومر ریپورتز باشد.

در بخش‌های کمی پایین‌تر، این لیست با شرکت‌هایی چون شورولت، مرسدس‌بنز، با ۶۰ امتیاز ادامه می‌یابد. پس از آن‌ها، لینکلن آمریکایی، جگوار انگلیسی و آلفارومئوی ایتالیایی توانستند امتیازهایی بیشتر از ۵۰ کسب کنند. دو کمپانی لندروور و میتسوبیشی نیز با ۴۹ امتیاز پشت سر آلفارومئو قرار گرفتند. در انتها نیز، شرکت جیپ به‌خاطر مشکلاتی نظیر نگرانی دارندگان از نامطئمن بودن خودروهایشان و عملکرد بد جاده‌ای محصولاتش، با ۴۵ امتیاز در پایین‌ترین نقطه این لیست قرار گرفت.

کانسومر ریپورتز به‌خاطر عدم دسترسی به حداقل ۲ عدد خودرو از کمپانی‌های رم، فیات، پول‌استار و مازراتی، نامی از آن‌ها در این رده‌بندی نبرده است. در ادامه می‌توانید به لیست کامل امتیازهای هر خودروساز و رتبه آن‌ها نگاهی داشته باشید.

برچسب ها:

ترین ها
user-img

نویسنده :

گروه خودرویی

comments 0 1400/12/2
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط