icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه پژو 207 صندوقدار با تندر 90 پلاس

مقایسه پژو 207 صندوقدار با تندر 90 پلاس

comments 0 1398/1/12

مقایسه پژو 207 صندوقدار و تندر پلاس را می توان بین دو سدان تولید داخل محسوب کرد که به جعبه دنده اتوماتیک مجهز شده اند.از اواخر سال گذشته ایران خودرو موفق شد بعد از مدتها تاخیر نسخه صندوقدار 207 را به مشتریان خودرو تحویل دهد. از آنجایی که نسخه هاچ بک این خودرو از محبوبیت زیادی در نزد مشتریان ایرانی برخوردار بود انتظار می رود که نسخه سدان آن نیز مورد استقبال قرار گیرد. در مقابل نیز تندر 90 پلاس یکی از محبوبیترین سدان های شهری نسبتا ارزان قیمت بازار بود که متاسفانه این روزها بدلیل ترک رنو از ایران ،بصورت بسیار محدود تولید می گردد که با این وضعیت بزودی بطور کلی تولیدش متوقف می گردد. اما از آنجایی که این دو گزینه در بازار روبروی یکدیگر قرار دارند تصمیم گرفته این که مقایسه شانه به شانه مابین 207 صندوق دار و رنو تندر 90 پلاس داشته باشیم تا دریابیم که کدامیک از ارزش بیشتری برخوردار است.

مقایسه ابعاد پژو 207 صندوقدار و رنو تندر 90 پلاس

سدان شهری محبوب خانواده هایی است از پرداخت مبلغ برای خرید یک کراس اوور معذور هستند اما بدنبال یک خودروی جادار هستند . در نتیجه هر چه فضای داخلی سدان بزرگتر و جادارتر باشد قطعا از شانس بیشتری در بازار برخوردار است.با نگاهی به اعداد دو خودرو متوجه خواهیم شد که تندر 90 بدلیل سدان بودن واقعی از طول بیشتری نیز سود می برد. اما نکته مهم فاصله دو محوری خودرو است که نقش حیاتی در ایجاد فضای بیشتر در داخل خودرو را بر عهده دارد. همانطور که جدول ذیل مشخص می کند تندر90 با فاصله بسیار زیادی از فاصله دو محوری بیشتر بهره می برد که نشان دهنده فضای داخلی بیشتر و صندوق بزرگتر خواهد بود. البته دلیل این اختلاف کاملا مشخص است چرا که 207 صندوق دار در حقیقت خودرویی هاچ بک است که یک صندوق به آن افزوده شده است لذا ایران خودرو عملا در پلت فرم این خودرو تغییراتی را ایجاد نکرده است که منجر به افزایش فاصله دو محوری گردد.

همچنین یکی از نکات برتری تند 90 پلاس به ارتفاع بیشتر خودرو باز می گردد که منجر به فضای بیشتر بالای سر و همچنین فاصله خودرو از کف زمین می گردد. همچنین این فرانسوی اصلی دارای عرض بیشتری است که نشستن سه سرنشین در صندلی عقب را هموارتر می کند.

خودروطول میلیمترعرض میلیمترارتفاع میلمترفاصله دو محور میلیمتروزن
پژو 207 صندوقدار 4211 1669 1456 2443 1152
تندر 90 پلاس 4250 1740 1522 2630 1115

مقایسه طراحی ظاهری

مقایسه طراحی ظاهری
مقایسه طراحی ظاهری

پژو 207 موجود در ایران با 207 عرضه شده در مجامع بین الملی بسیار متفاوت بوده و در حقیقت نسخه فیس لیفت 206 محسوب می گردد.اما همین تغییرات اعمال شده که در چراغهای خودرو ،سپر ها و کاپوت خودرو مشاهده می کنیم باعث گردید که چهره این محصول ایران خود جذاب و جوان پسند گردد . همین امر نیز موجب استقابل خوب از 207 گردیده است.اما در نمای جانبی و عقبی خودرو تغییر خاصی ایجاد نشده و تقریبا همان استایل 206 صندقدار را مشاهده خواهیم کرد.

ظاهر خودرو یکی از اساسی ترین گزینه ما ایرانیها محسوب می گردد. تندر 90 از همان روز اول با ورود به بازار به انتقاد های گوناگون به خاطر طراحی ظاهری مواجه شد اما گذشت زمان وبدلایل مختلف همگان متوجه شدند که تندر 90 چیزی فراتر از ظاهر دارد .تندر 90 پلاس با هدف بهبود ظاهری و داخلی این خودرو پا به عرضه گذاشت و مهندسان رنو سعی کردند با تلطیف کردن برخی زوایه های تند ظاهر بدنه خودرو و تعویض برخی قسمت نظیر جلو پنجره ،چهره جذابتر را از این خودرو ارائه دهند که تا حدودی هم موفق شدند اما با نگاه اول به تندر 90 پلاس شاید خیلی موارد تغییر یافته به  چشم نیاید.از مهمترین تغییرات ظاهری تندر 90 پلاس باید به تغییر سپر جلو و عقب خودرو ،هم رنگ شدن زه های و سپر ها با بدنه ،تغییر جلو پنجره ،اضافه شدن شاسی باز کردن درب صندوق بر روی بدنه و بیشتر شدن عمق بال عقب بمنظور خودنمایی بیشتر می توان اشاره کرد.

مقایسه طراحی داخلی

مقایسه طراحی داخلی
مقایسه طراحی داخلی

207 به منظور ایجاد تفاوت با 206 تغییرات گسترده ای را در داخل کابین تجربه کرده است . از جمله این تغییرات باید به غربیلک فرمان جدید ،پنل پشت فرمان جذابتر ،استفاده از صفحه نمایش رنگی و تغییر ظاهر داشبورد اشاره کرد. اما همچنان کنسول میانی دقیقا شبیه به 206 طراحی شده است.همچنین متریال مصرفی همانند 206 از کیفیت پایینی برخوردار است.

همانند ظاهر خودرو در کابین تندر 90 پلاس بروزرسانی هایی نیز انجام شده اما همچنان با ظاهری قدیمی و بسیار ساده روبرو هستیم. از جمله این تغییرات باید به مواردی از قبیل اضافه شدن قطعات نقره ای رنگ در داشبورد  ،تغییر رو دری ها و تغییر غربیلک فرمان اشاره کرد.البته باید گفت که کابین ال90 پلاس در عین سادگی کاملا کاربردی طراحی شده است.

مقایسه مشخصات فنی پژو 207 صندوقدار و رنو تندر 90 پلاس

مقایسه مشخصات فنی پژو 207 صندوقدار و رنو تندر 90 پلاس
مقایسه مشخصات فنی پژو 207 صندوقدار و رنو تندر 90 پلاس

تندر 90 پلاس تغییر فنی را نسبت به تندر90 معمولی نداشته و قدرت موتور 1.6 لیتری با بیشنه قدرت 105 اسب بخار توسط جعبه نده 5 سرعته دستی و یا 4 سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل می شود.با توجه به اینکه رقیب تندر 90 پلاس در این مقاله از جبعه دنده اتوماتیک بهره می برد ،ما نیز به مقایسه نسخه اتوماتیک تندر 90 پلاس بسنده می کنیم.

پژو 207 به منظور نیروی محرکه خود از همان موتور مشهور TU5 با حداکثر قدرت 105 اسب بخار و بیشنه گشتاور 142 نیوتن بر متر بهره می برد. قدرت این موتور توسط جعبه دنده 4 سرعته 206 تیپ 6 به چرخهای جلو منتقل می گردد. 207 به کمک این مشخصات فنی از شتاب صفر تا صدی برابر با 11.6 ثانیه و مصرف سوخت 6.6 لیتر بهره می برد.

همانطور که مشخص است هر دو خودرو بر روی کاغذ از عملکرد یکسانی برخودار هستند چرا که حجم موتور،قدرت خروجی ،گشتاور و حتی میزان ضریب دنده هر دو گزینه یکسان است اما باید توجه کرد که تندر 90 پلاس از وزن کمتری برخودار است که همین امر موجب شتاب بیشتر و پرفورمنس بهتر خواهد شد. همچنین فناوری تندر 90 کاملا مدرن از TU5 است که سالها پیش تولید شده است لذا قطعا تندر 90 در تمامی موارد عملکرد بهتری دارد.

همچنین هندلینگ تندر 90 پلاس بدلایل مختلف از قبیل قرار گرفتن ساب فرم در قسمت جلو خودرو بسیار بهتر از پژو 207 صندوقدار است است بطوریکه این ساب فرم ها بیشتر وزن قطعاتی نظیر موتور ،پلوس ها و جعبه دنده را در هنگام ترمز گیری و شتاب تحمل می کنند.

خودروحجم موتور سی سینوع موتورقدرت خروجی اسب بخارگشتاور نیوتن مترشتاب 0 تا 100 ثانیهمصرف سوخت لتیرنوع جعبه دنده
پژو 207 صندوقدار 1587 تنفس طبیعی 105 142 10.2 6.9 4 سرعته اتوماتیک
تندر 90 پلاس 1600 تنفس طبیعی 105 140 10.2 8 4 سرعته اتوماتیک

ایمنی

ایمنی
ایمنی

پژو 206 یکبار در سال 2000 میلادی برای تست در موسسه Euro NCAP حاضر شده و توانسته 4 ستاره ایمنی را دریافت نماید .از همین رو میتوان انتظار داشت که 207 صندوقدار هم بتواند تست های این موسسه را با موفقیت طی نماید. البته در این بین باید توجه داشت که از آن زمان تاکنون وقوانین و مولفه تست های این موسسه تغییرات بسیاری کرده و امروز اگر 206 به این تست برود مطئنا از میزان ستاره هایش کاسته خواهد شد.این خودرو به تجیزات پیش پا افتاده ایمنی نظیر سیستم ترمز ABS و EBD ،سنسور دنده عقب ،کمربند سه نقطه ای سرنشنیان جلو و دو کیسه هوا مجهز شده است.

تندر 90 در سال 2005 با شرکت در تست تصاف موسسه Euro NCAP توانست 3 ستاره ایمنی را دریافت کند که برای یک محصول عرضه شده در اروپا ناگوار است اما این میزان ستاره برای بازار ایران یک پیروزی بزرگ محسوب می گردد.از جمله محدود امکانات ایمنی این خودرو باید به مواردی نظیر "سيستم ترمز ضد قفل (ABS ) و سيستم توزيع متعادل نيروي ترمز 4 كاناله (EBD) ترمز جلو ديسكي و ترمز عقب كاسه‌اي" اشاره کرد.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

رنو ساندرو همانند سلف خود رنو ال 90 خودرویی بسیار اقتصادی است که از کمترین آپشن های بهره می برد . از جمله معدود امکانات رفاهی این خودرو باید به چراغ مه‌شکن جلو، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرم‌کن، سیستم صوتی مجهز به پورت USB، چهار بلندگو، کنترل سیستم صوتی زیر غربیلک فرمان، قفل مرکزی به‌ همراه کنترل از راه دور ، آینه های جانبی با تنظیم برقی و سیستم ضد سرقت اشاره کرد.قابل توجه است ساندرو استپ وی  از داشتن کروز کنترل که امروزه به آپشن بدیهی تبدیل شده است معذور می باشند.

پژو 207 از نظر تعداد امکانات رفاهی کاملا در وضعیت بهتری نسب به ساندرو قرار دارد چرا که از تجهیزاتی مانند سيستم مالتي مديا با صفحه نمايش 7 اينچي لمسي، GPS، DVD،پورت USB ، بلندگو درهاي جلو و عقب ، تيوتر صوتي جلو، بلوتوث ،چراغ مه شكن جلو و عقب,قابليت تنظيم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو ، چراغ جديد عقب ، چراغ جلو مجهز به چراغ روز،آينه هاي جانبي برقي راهنما دار هم رنگ بدنه،دوربین دنده عقب و کروز کنترل بهره می برد.

تندر 90 پلاس و پژو 207 صندوقدار مانند بسیاری از محصولات ایران خودرو با 2 سال گارانتی عرضه می گردد اما شبکه گسترده ایران خودرو پشتیبانی مطمئن برای این خودرو محسوب می گردد

کلام پایانی

کلام پایانی

مشخصا در بازار محدود ایران که بازار در انحصار دو خودروساز بزرگ است دو سدان پژو 207 صندوقدار و تندر 90 پلاس گزینه های مناسبی هستند اما در واقع باید توجه داشته باشید که نیاز های شما از خرید خودرو به چه مواردی ختم می گردد چرا که در صورت اشتباه در تصمیم گیری خیلی زود از خرید خود پشیمان خواهید. پژو 207 صندوقدار خودرویی جذاب از نظر ظاهری و طراحی کابین است که نسبتا از امکانات رفاهی بهتری برخوردار است لذا در صورتی که این موارد برای شما اهمیت دارد 207 صندوقدار گزینه مورد نظر شماست. اما اگر کیفیت در سواری ،عمر بالای قطعات و استهلاک کم و همچنین هندلینگ بهتر در اولیت خرید شما قرار دارد تندر 90 پلاس را انتخاب نمایید که از هر لحاظ مناسب شماست.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1398/1/12
رنو

رنو

خودرو تندر 90 پلاس اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی3
  • مصرف سوخت4
  • راحتی سرنشین3
  • امکانات و قابلیت ها3
  • ارزش خرید7

امتیاز کل

4

رنو

پژو

خودرو 207i صندوقدار

  • طراحی و زیبایی4
  • مصرف سوخت5
  • راحتی سرنشین3
  • امکانات و قابلیت ها3
  • ارزش خرید4

امتیاز کل

3

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی رنو , تندر 90 پلاس اتوماتیک , مدل 1396 و پژو , 207i صندوقدار , مدل 1398

امتیاز کاربران به :خودرو رنو , تندر 90 پلاس اتوماتیک , مدل 1396

  • طراحی و زیبایی
    6
  • مصرف سوخت
    8
  • راحتی سرنشین
    7
  • امکانات و قابلیت ها
    7
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    9

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و پژو , 207i صندوقدار , مدل 1398

  • طراحی و زیبایی
    10
  • مصرف سوخت
    7
  • راحتی سرنشین
    9
  • امکانات و قابلیت ها
    10
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    9

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی رنو , تندر 90 پلاس اتوماتیک , مدل 1396 و پژو , 207i صندوقدار , مدل 1398

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده ایران خودرو پژو
کشور تولید کننده ایران،رومانی،فرانسه،چین،ترکیه ایران
نام و مدل خودرو تندر 90 پلاس 207i صندوقدار
نمایندگی فروش در ایران ایران خودرو ایران خودرو

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه سدان B Segment
کلاس اتومبیل C Segment سدان
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4211*1669*1456
فاصله دو محور
وزن 1115 کیلوگرم 1152
تعداد فضای سرنشینان 5 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 185/65 R 15 185/60R14
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 185/65 R 15 185/60R14

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1600 cc 1578
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی
محل قرار گیری موتور موتور جلو جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش چند نقطه ای انژکتوری پاشش چند نقطه ای
ظرفیت باک 50 لیتر 50
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 105/5750 105
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 140/3750 142

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) 4 4 سرعته
محور محرک دیفرانسیل جلو جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق مستقل برای هر چرخ
تعلیق جلو مک فرسون مک فرسون
تعلیق عقب مستقل
کمک فنرهای جلو هیدرولیکی
کمک فنرهای عقب هیدرولیکی
نوع سیستم فرمان قدرت کمکی هیدرولیکی فرمان برقی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز ترمز ضد قفل (ABS) چهار کاناله بهراه EBD روغنی با بوستر خلائی
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 175 کیلومتر بر ساعت 189 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 11.7 ثانیه 12.6 ثانیه
مصرف سوخت شهری 11.1 10.1 لیتر در 100 کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی 6.6 5.8 لیتر در 100 کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 8.3 7.3 لیتر در 100 کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو4 یورو 4
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 3 4

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) راننده و سرنشين جلو
سیستم های پایداری و کمک راننده ترمز ضد قفل (ABS) چهار كاناله بهراه EBD ، ترمز جلو ديسكي خنك شونده و ترمز عقب كاسه اي
سیستم های امنیتی و حفاظتی ايموبلايزر، قفل مركزي ، كمربند ايمني 3 نقطه اي جلو با تنظيم ارتقاع، كمربند سه نقطه اي عقب، بوق هشدار روشن ماندن چراغ هاي جلو
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک 3شاخه مجهز به کلید کنترل سیستم صوتی
سیستمهای تهویه مطبوع کنترل دستی اتوماتیک
سیستم صوتی و تصویری راديو پخش CD خوان با پورت USB ، AUX و بلوتوث 4 عدد بلندگو، 2 عدد توییتر، خروجی آمپلی فایر، پورت ورودی سیستم صوتی اضافی، آنتن اکتیو
سیستمهای مولتی مدیا دارای سیستم مالتی مدیا ، USB، GPS ، DVD و بلوتوث موبایل
سیستم صندلیهای جلو صندلي راننده با قابليت تنظيم ارتفاع، پشت سري صندلي جلو با قابليت تنظيم ارتفاع و پشت سري صندلي عقب با قابليت تنظيم ارتفاع صندلی راننده 6 حرکته دستی و صندلی شاگرد 4 حرکته دستی
سیستم صندلیهای عقب صندلی عقب تاشو دوتکه(1/3-2/3)، پشت سری عقب قابل تنظیم
سیستم آیینه ها تنظیم برقی آینه های جانبی با قابلیت تنظیم و تاشوندگی برقی - گرمکن دار
سیستم شیشه ها جلو و عقب بالا بر برقي جلو و عقب برقی + قفل کودک
سیستم های سقف کروز کنترل
سیستم روشنایی جلو تنظيم ارتفاع چراغ هاي جلو از داخل چراغ جلو هالوژنی ( با لنز ) - دارای چراغ روز ( DayLight ) - دارای مه شکن جلو
سیستم روشنایی عقب مه شکن-چراغ ترمز سوم چراغ های ال ای دی / دارای مه شکن
سنسورهای پیش فعال دارای سنسور عقب - دماسنج - کلید قفل کن و باز کن در صندوق عقب
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 2 سال یا 40000 کیلومتر 24 ماه یا 40 هزار کیلومتر
مطالب مرتبط