icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین لی شیانگ وان و NIO ES8،نماد زیاده خواهی چینی از بازارهای جهانی

لی شیانگ وان و NIO ES8،نماد زیاده خواهی چینی از بازارهای جهانی

comments 0 1398/1/7

خودروی های چینی دیگر مانند گذشته محصولات ابتدایی و پیش پا افتاده نیستند و جهان در حال آماده سازی بازارهای خود برای ورود چینی های باهوش و جسور است. NIO یکی از شرکت های استارت آپی چینی محسوب می شود که با رونمایی از کراس اوور های تمام الکتریکی خود تحسین کارشناسان را در پی داشت.اما یک شرکت چینی دیگر به جمع الکتریکی سازان جهان پیوسته که به نوعی رقیب NIO نیز مسحوب می گردد.

همین امر ما را واداشت مقایسه اجمالی مابین دو  محصول برجسته این دو الکتریکی ساز جهان یعنی لی شیانگ وان و NIO ES8 را داشته باشیم . هر دو خودرو از نظر ابعاد و سگمنت کاملا شبیه یکدیگر بوده و هر دو از ظاهری آینده نگرانه و کابینی با متریال باکیفیت و بسیار لوکس بهره می برند.

لی شیانگ وان با توجه به ظاهر معقول تر خود بیشتر شبیه خودروهای روز دنیا است و جدای از نوار نورانی امتداد یافته در جلوی خودرو بسیار شبیه به محصولات هیوندای و لینکلن است.بعبارتی با حذف لوگوی این برند چینی از روی درب کاپوت، این خودرو را باید یک جنسیس شاسی بلند دانست.

در مقابل NIO ES8 با توجه به خطوط زاویه دار و جلو پنجره بزرگش تا حدودی ظاهری آینده نگرانه تر دارد. این خودرو طول 4978 میلی‌متری داشته درحالی‌که طول لی شیانگ وان به 5003 میلی‌متر می‌رسد. این دو خودرو تنها چند میلی‌متر کوتاه‌تر از آئودی Q7 می‌باشند.

حالا نوبت کابین این دو شاسی بلند تمام الکتریکی است. با ورود به کابین لی شیانگ وان متعجب خواهید شد چرا کل داشبورد و کنسول میانی در سیطره چهار صفحه نمایش دیجیتالی قرار دارد. پشت آمپر خودرو از یک صفحه نمایش دیجیتالی تشکیل شده که به نوعی با دو صفحه نمایش دیگر پیوسته است. همچنین در میانه کنسول یک صفحه نمایش لمسی دیگر حضور دارد که وظیفه ارتباط کاربری با سیستم اصلی خودرو نظیر تهویه مطبوع را بر عهده دارد.

همچنین پوشش چرم استفاده شده در داخل کابین بسیار با کیفیت است و ظاهرا توسط تامین کننده محصولات بی ام و تهیه شده است.همچنین در خصوص فناوری های استفاده شده در لی شیانگ وان اطلاعاتی به بیرون درز نکرده است اما برخی اخبار از وجود فناوری خودران سطح 2 در این شاسی بلند خبر داده اند.

NIO در مقابل همانند ظاهر خودرو از طراحی مینیمالیستی بهره برده است تا به مانند محصولات تسلا ظاهری آینده نگرانه را تداعی کند. علاوه بر پشت آمپر کاملا دیجیتالی یک صفحه نمایش بزرگ لمسی در میانه داشبورد تعبیه شده که کمی به سمت راننده تمایل یافته است. NIO همانند رقیب هموطنش از چرم ناپا بسیاری در کابین استفاده کرده است.

این خودرو  به سیستم کمک‌راننده‌ای مجهز شده است که از 23 حسگر شامل دوربین دید جلو، چهار دوربین اطراف بدنه، رادارهای مختلف، دوربین پایش راننده و 12 حسگر اولتراسونیک می‌باشد. این تکنولوژی باعث ترمز اضطراری، کمک به راننده در ترافیک و بزرگراه و تشخیص نقاط کور، علائم ترافیکی و… می‌شود.

لی شیانگ وان بر خلاف نیو از پیشرانه پلاکین هیبریدی شامل یک موتور 1.2 لیتری توربو بهره برده است. این واحد دورن سوز فقط نقش افزایش دهنده برد حرکتی را بر عهده دارد و نیرویی را به چرخها منتقل نمی کند. قدرت این مجموعه به 326 اسب بخار و گشتاور آن به 530 نیوتون متر رسیده و برد آن نیز 700 کیلومتر می‌باشد.

NIO سعی کرده است با پیشرانه تمام الکتریکی خود راه را برای ورود به بازارهای جهانی هموارتر نماید.این خودرو به پکیج باطری های 70 کیلو وات ساعتی مجهز شده است که محدوده حرکتی 355 کیلومتری را برای ES8 به ارمغان می آورد. دو پیشرانه‌ی الکتریکی این شاسی‌بلند قدرت قابل‌توجه 643 اسب بخاری و گشتاور 840 نیوتون متری ایجاد می‌کنند. این خودرو شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت 4.4 ثانیه‌ای دارد.

با توجه به مشخصات فوق مشخص است که NIO ES8 با توجه به فناوری های بیشتر و پیشرانه تمام الکتریکی خود کمی گرانتر از رقیب خود . این خودرو با قیمت 67،715 دلار بفروش می رسد درحالی که لی شیانگ وان با قیمت 60 هزار دلار در دسترس است.

برچسب ها:

نیو nio
user-img

نویسنده :

میلاد حسینی

comments 0 1398/1/7
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط