غیر قابل اعتمادترین خودروهای سال 2018 معرفی شدند
روز گذشته به معرفی قابل اعتمادترین خودروهای معرفی شده توسط موسسه کانسومر ریپورتز پرداختیم. اما این موسسه در گزارشی دیگری ،غیر قابل اعتمادترین خودروهای سال 2018 را نیز معرفی کرد. اطلاعات این گزارش بر پایه داده های دریافتی از 500 هزار عضو این شرکت بدست آمده است. گزارش این شرکت شامل 17 ایراد اساسی شامل کابین شکسته تا ترمزهای پر سر و صدا، تعمیرات جعبه دنده خارج از گارانتی و مشکلات سیستم چهار چرخ محرک را در بر گرفته است.موسسه فوق پیش بینی نموده که خودروهای اشاره شده در ذیل از مشکلات کمتری برخوردار خواهند بود.
قابل ذکر است امتیاز های نهایی براساس تست کانسومر ریپورتز ،نظر سنجی مشریان و اطلاعات ایمنی خودروهای در نظر گرفته شده است.
در ادامه به معرفی 10 خودروی غیر قابل اعتماد سال 2018 خواهیم پرداخت.
10-هوندا اودیسه
این مینی ون محبوب بدلیل مواردی چون آرامش و آسایش کابین ،مصرف سوخت کم و سیستم اطلاعات و سرگرمی مناسب خودرویی تحسین شده است اما مشکلات عدیده در تجهیزات الکترونیکی و سخت افزار ها بدنه باعث شده که مشتریان چندان رضایتی از این خودرو نداشته باشند.از دیگر ایرادهای وارد شده به اودیسه اهرم تعویض دنده دکمه ای آن است که در هنگام پارک مشکل ایجاد می نماید.
9-فولکس واگن اطلس
شاسی بلند اطلس خودرویی با سواری نرم وهندلینگ پاسخگویی است اما خریداران این خودرو به مشکلاتی در بخش هایی نظیر سیستم تهویه مطبوع، گیربکس، صداهای کابین برخورده اند.هر چند که کابین این خودرو کاملا آرام است و استفاده از سیستم اطلاعات و سرگرمی آن کاری سهل و آسان است.موتور 6 سیلندر به همراه جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک کارایی نرم و مناسبی دارد اما شتابش چنگی به دل نمی زند.
8-بیوک انکلیو
انکلیو که در سال 2018 فیس لیفتی را تجربه کرده است، دیگر شاسی بلند سه ردیفه این لیست است که دارای مشکلاتی در بخش های گیربکس، سیستم تهویه مطبوع و سیستم آلایندگی و سوخترسانی می باشد. هر چند در تست های این موسسه پیشرانه 6 سیلندر 3.6 لیتری در کنار جعبه دنده جعبه دنده 9 سرعته اتوماتیک عملکرد دلنشینی دارد اما اهرم دسته دنده در هنگام پارک خودرو ایجاد مزاحمت می کند.
7- شورولت سیلورادو 2500 HD
پیکاپ قدرتمند شورولت از مشکلاتی در بخش های پیشرانه، صدای کابین و نشتیها و سیستمهای الکترونیکی رنج می برد.برادر دو قلو این خودرو یعنی جی ام سی سیرا HD از نظر قابلیت اطمنیان از وضعیت بهتری برخوردار نیست.
6-کیا کادنزا
در مطالعه برترین خودروسازان ،کیا بطور کلی عملکرد خوبی داشت اما کیا کادنزا بدلایل مشکلاتی از قبیل سیستم تهویه مطبوع و سیستمهای سوخترسانی و آلایندگی نتوانست خودرویی قابل اطمینان لقب بگیرد.این سدان لوکس کیا در رقابت با محصولاتی نظیر شورولت ایمپالا و تویوتا آوالون است و در مسافرت ها طولانی کارایی بیشتری دارد. پیشرانه 6 سیلندر 3.3 لیتری کادنزا نرم و قدرتمند بوده و قدرت 290 اسبی آن توسط گیربکس 8 سرعته اتوماتیک نرم به چرخها منتقل میشود.
5-شورولت تراورس
تراورس ،شاسی بلند سه ردیفه قابل احترامی است اما در بخش های نظیر گیربکس و سیستم های الکترونیکی دارای ایراد هایی می باشد. نیروبخش این شاسیبلند پیشرانه 6 سیلندر 3.6 لیتری است
4-هوندا کلاریتی
این خودرو با ظاهر عجیب و غریب خود در تمامی نسخه های الکتریکی ،پلاگین هیبرید و هیدروژنی در دسترس است تا مشخص گردد که تمرکز هوندا بر روی این خودرو به منظور پیشرانه های جایگزین است.اما طبق تحقیقات این موسسه مشتریان این خودرو با مشکلاتی در بخش های مختلف همانند سیستم تهویه مطبوع، سختافزار بدنه و سیستم سوخترسانی و آلایندگی مواجه خواهند شد.صدای زیاد داخل کابین و صندلی جلوی ناراحت از بارزترین مشکلات کلاریتی محسوب می گردد.
3-کادیلاک ATS
این خودرو برای سال 2019 از سبد محصولات این برند آمریکایی خارج شد اما نسخه کوپه آن همچنان بفروش می رسد.مشتریان این خودرو نیز مشکلاتی در بخش هایی نظیر سیستمهای الکترونیکی، سیستم تهویه مطبوع و سیستم رانندگی به چشم را تجربه کرده اند.نسخه کوپه این خودرو از پیشرانههای 4 سیلندر 2 لیتری توربو و 6 سیلندر 3.6 لیتری بهره می برد. البته مدل ATS-V از پیشرانه 6 سیلندر توئین توربوی 464 اسبی استفاده میکند.
2-تسلا مدل X
این خودرو همچنان برای مالکان خود دردسر ایجاد می نماید که مهمترین آنها در بخش الکترونیکی، صدای داخل کابین و نشتیها و مشکلات سختافزار قابل مشاهده است.مدل X در هندلینگ و پرفورمنس کارایی مناسبی دارد اما از نظر سواری و صدای وروی به کابین چندان تعریفی ندارد.
1-رم 3500
در نهایت رم 3500 غیر قابل اطمینان ترین خودروی جهان در سال 2018 معرفی گردیده است. این پیکاپ غول پیکر لیست بلند بالایی از مشکلات شامل سیستم فرمان و تعلیق، سیستم سوخترسانی و آلایندگی، خنککنندگی پیشرانه، صداهای کابین و نشتیها را به مشتریان منتقل کرده است. این پیکاپ با پیشرانههای 8 سیلندر 5.7 لیتری، 8 سیلندر 6.4 لیتری و 6.7 لیتری کامینز توربودیزل در دسترس است.
نویسنده :
سالار