زوتی SR9 فیسلیفت هنوز هم شبیه پورشه ماکان است!!

زوتی که به طراحی و تولید خودروهای کپی مشهور است در تازه ترین اقدام خود نسخه فیس لیفت SR9 را معرفی نموده که به لطف تغییرات ایجاد در نمای ظاهری خود تا حدود شباهتش با پورشه ماکان کمتر شده است اما به هر حال هنوز هم این خودرو را می توان کپی محض و البته بی شرمانه از ماکان با اصالت دانست.
نسخه پیشین زوتی SR9
با تغییرات ایجاد شده جلو پنجره چند ظلعی نسخه پیشین به شش ظلعی تغییر نموده و نوار های افقی کرمی به آن اضافه شده است.همچنین دی لایت های جلو خودرو به همراه عناصر کرمی کاملا تغییر ظاهر داده شده است تا وجه تمایز نسخه فیس لیفت بیشتر قابل درک باشد. البته ما هم خوشحالین چرا که با دیدن این خودرو کمتر به یاد ماکان خواهیم افتاد.

در نمای عقب نیز بر روی طرفین سپر ورودی های غیر واقعی هوا تعبیه شده و خروجی های اگروز چهارگانه به دو خروجی با سر اگزوز های کرمی تبدیل شده است.

از نظر پرفورمنس، زوتی SR9 فیس لیفت دارای پیشرانهی بنزینی 1.8 لیتری توربو با کد TN4A18T است که قدرت 177 اسب بخاری دارد. پیشرانهی مدل قبلی از نوع 2 لیتری توربوی 190 اسبی ساخت میتسوبیشی بوده است.البته در خصوص جعبه دنده این خودرو مشخص نیست که آبا همان نسخه های 5 سرعته دستی یا 6 سرعته کلاچ دوبل مورد استفاده قرار گرفته است یا تغییراتی هم در این بخش رخ داده است.

نویسنده :
میلاد حسینی
