غیر قابل اطمینان ترین خودروها از نگاه کانسومر ریپورتز
معمولا خودروهای صفر کیلو متر از نظر خریداران کاملا قابل اطمینان هستند اما کانسور ریپورتز متعقد است که تمامی برند ها دارای عملکرد یکسانی نیستند.برخی از مالکان خودروهای صفر کیلومتر مجبور هستند برای رفع ایرادات اولیه به نمایندگی های مراجعه نمایند که وجهه خیلی جالبی ندارد.
کانسومر ریپورتز به ما می گوید که در 12 ماه گذشته کدام یک از خودورهای روز دنیا کمترین قابلیت اطمینان را به خود اختصاص داده اند. البته توجه کنید که این موسسه خوشبختانه خودروسازان ایرانی را رصد نمی کند وگرنه وطنی ها با اختلاف زیادی صدر نشین این لیست می شدند.
لیست ذیل بترتیب از بد به بدترین تنظیم شده است.
1-فولکس واگن اطلس
یکی از گزینه مشتریان بازار آمریکا در سگمنت شاسی بلند های سه ردیفه ،فولکس واگن اطلس است. این بلند قامت بدلیل ابعاد بزرگ خودرو ،فضای داخلی مناسب و راحتی دارد اما این بزرگی بر روی رانندگی و چابکی خودرو تاثیر نذاشته و عملکرد آن همچنان عالی به نظر می رسد. البته اطلس سریعترین شاسیبلند کلاس خود نبوده و مصرف نمونههای 6 سیلندر آن 11.7 لیتر در هر صد کیلومتر است که بهترین کلاس خود نیست. این خودروی آلمانی الاصلی که در آمریکا ساخته می شود از نظر مالکان دارای میزان قابلیت اطمینان کمی است.
مشکلات اصلی این خودرو به مواردی شامل سیستم تهویه مطبوع، فرمان، سیستم تعلیق و تجهیزات برقی باز می گردد.
9-کادیلاک CTS
این سدان لوکس و میان سایز که در میشگان تولید می گردد بر اساس عقیده بسیاری یکی از اسپرت ترین نمونه در کلاس خود است.اما مالکان این خودرو از مواری نظیر سیستم اطلاعات سرگرمی پیچیده، فضای صندلی عقب، ابعاد صندوق و مشکلات پیشرانههای 4 سیلندر توربو و 6 سیلندر 3.6 لیتری رضایت ندارند.
8-آلفارومئو جیولیا
نخستین خودروی وارداتی به بازار امریکا در لیست پیش رو همین آلفارومئو جیولیایی است که در حضور رقبایی نظیر ب ام و سری 3، مرسدس C کلاس، آئودی A4، جگوار XE و…بسیار موفق عمل کرده است.موارد مثبت این خودرو شامل هندلینگ اسپورت، ظاهر زیبا و کابینی برجسته و ... این است اما مالکان از عملکرد این خودرو در جذب دست اندازها کمی دلخور هستند. همچنین این خودرو به اندازهی دیگران آرام و ساکت نیست و راحتی آن نیز چنگی به دل نمیزند. سیستم اطلاعات سرگرمی هم میتواند حواس راننده را مختل کند.
7-کیا کادنزا
کادنزا خودرویی است که در کره تولید شده و به آمریکا صادر می گردد و در مقابل رقبایی نظیر شورولت ایمپالا و تویوتا آوالون از فناوریی بالایی برخوردار نیست.این سدان نیمه لوکس از قیمت 40 هزار دلاری برخوردار است و نمی توان از کنار مشکلاتی نظیر به سادگی گذشت.
6-کادیلاک اسکالید
شاید این شاسی بلند کادیلاک خودرویی با کلاس و محبوب باشد اما وقتی داخل این خودرو قرار بگیرید با سواری نه چندان نرم ،ردیف سوم تنگ و هندلینگ نا مناسب روبرو خواهید شد. بنا به گفتهی کانسومر ریپورتز، یک شورولت سابربن یا جی ام سی یوکان XL فول میتواند انتخاب هوشمندانهتری باشد.مالکان این خودرو مشکلاتی در سیستم تهویه مطبوع، گیربکس، سیستمهای الکترونیکی داخل خودرو را گزارش کرده اند.
5-کادیلاک CT6
این سواری کادیلاک نظر اسکالید دارای مشکلت مشابهی است .هر چند سواری CT6 بسیار نرم تر و چالاک تر است.این خودرو نیز دارای مشکلاتی در برخی قسمت ها نظیر سیستم تهویه مطبوع، گیربکس، سیستمهای الکترونیکی داخل خودرو می باشد.
4-شورولت سیلورادو 2500HD
این پیکاپ شورولت همانند رقیب خود همانند جی ام سیرا HD در نزد مالکان قابلیت اطمینان چندانی ندارد.این این پیکاپ هوی دیوتی دارای ویژگی های بسیار بارزی نظیر پیشرانههای قوی این پیکاپ، آفرود مناسب و سیستمهای ایمنی خوب همچون هشدار برخورد جلو، هشدار خروج از مسیر و دستیار پارک جلو و عقب لذت است اما به هر حال مشکلاتی هم در برخی قسمت مانند سیستم سوخترسانی، آلایندگی، سیستم انتقال قدرت، فرمان، سیستم تعلیق دارد.
3-تسلا مدل X
این شاسی بلند تمام الکتریکی جهان شاید خودرویی سریع و خلاقانه باشد اما به مانند دیگر رقبای هم سگمنت خود کاربردی نیست.همچنین میزان صدا و ارتعاش کابین آن به مانند سدان مدل S نبوده و کاربران مشکلاتی نظیر سختافزار بدنه، رنگ و تریم، سیستمهای الکترونیکی داخل خودرو، سروصدا و نشتی را به کانسومر ریپورتز گزارش داده اند.
2-بیوک انکلیو
انکلیو بدلیل ویژگی هایی مناسب خود نظیر ابعاد بزرگ ،محیطی آرام ،پیشرانهی 6 سیلندر 3.6 لیتری و گیربکس 9 سرعته گزینه مناسبی محسوب می گردد.همچنین این خودرو همچنین ظرفیت یدک کشی چشمگیر 2268 کیلوگرمی داشته و سیستم اطلاعات سرگرمی مناسب و کاربرد پسندی دارد.اما این خودرو از نظر کاربران دومین خودروی غیر قابل اطمینان برشمرده شده است. این افراد به کیفیت پایین متریل کابین و مزاجمت اهرم دنده در هنگام پارک خودرو ایراد گرفته اند.البته گزارش های دیگر در خصوص مشکل در گیربکس، تجهیزات برقی، سروصدا و نشتی وجود دارد.
1-جگوار اف پیس
ظاهرا هر کجا نامی از کیفیت و غیر قابل اطمینان بودن وجود دارد نامی از جگوار است چرا مدل اف پیس این برند بریتانیایی در رتبه اول این لیست ناخوشایند قرار گرفته است. از جمله مشکلات این خودرو میتوان به وزوز دائمی پیشرانهی 6 سیلندر 3 لیتری سوپرشارژردار، سواری سفت، کیفیت ساخت نه چندان جالب کابین و این حقیقت اشاره کرد که سیستم اطلاعات سرگرمی آن به خوبی رقبا نیست. قطعا پرداخت هزینه گزاف برای خودرویی با این همه مشکلات کاملاغیر منطقی است.
نویسنده :
سالار