icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین بررسی مشخصات فنی رنو کپچر- تازه وارد فرانسوی

بررسی مشخصات فنی رنو کپچر- تازه وارد فرانسوی

comments 15 1396/4/4

پرديس خودرو: سليقه خريدارن خودرو در چند سال گذشته بشدت تغيير كرده است .در سالهاي نه چندان دور خريدارن بدنبال خودرو هايي با بدنه بزرگ و حجم موتور بالا بوده كه بتوان حس قدرت طلبي و رانندگي راحتي را براي آنها به ارمغان بياورد. اما با گذشت زمان و شلوغي شهرهاي بزرگ و افزايش روز افزون قيمت سوخت و كاهش درآمد هاي قشر متوسط الگوي خريدران به كلي تغيير كرده و روي به خودروهاي جمع و جور و مصرف سوخت كم آورده اند . بطور كل بايد گفت در جهان كنوني اقتصادي بودن خودرو براي خريدران بسيار مهم و يكي از گزينه هاي مي باشد.

از همين رو سازندگان خودرو هم با اين تغيير الگو در محصولات خود تجديد نظر كرده و بدنبال ساخت خودروهايي مي باشند كه هم نشاني از خودروهاي بزرگ و جادار قديمي داشته باشد و هم از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد. رنو كپچر حاصل چنين تفكري مي باشد .با اين مقدمه قصد معرفي و بررسي مشخصات فني رنو كپچر را داريم.

معرفی رنو کپچر

رنو كپچر يك كراس اوور جمع و جور بوده كه مزايايي يك شاسي بلند از قيبل جاداري و ارتفاع بيشتر را تواما با مزايا يك هاچ بك كوچك در خود جاي داده است.كلا خودروهاي كراس اوور از بدنه شاسي بلند بر روي پلت فرم خودروهاي سواري بهره مي برد از همين رو نرمي و رانندگي يك خودروي سواري را به ارمغان مي آورد.

رنو كپچر بر اساس رنو كليو طراحي و ساخته شده است .البته ظاهر كپچر بسيار زيباتر و جوان پسندانه تر از رنو كليو مي باشد. از مزايا ديگر كپچر نسبت به كليو مي توان به ارتفاع بيشتر و طراحي بهتر كابين اشاره كرد.البته نبايد فراموش كرد در كنار اين مزايا  رنو كچپر داراي يك ضعف عمده نسبت به كليو مي باشد .اين ضعف عدم  چهار چرخ متحرك بودن رنو كپچر مي باشد.

طراحی خارجی رنو کپچر

طراحی خارجی رنو کپچر

همانطور كه اشاره كرديم طراحي خارجي رنو كپچر هيجان انگيز و جوان پسند مي باشد.نماي جلوي خودرو متشكل شده از دو چراغ باريك كه توسط يك جلو پنچره كشيده به يكديگر متصل شده است  پرژكتورها و چرغهاي روزتاب توسط يك قاب غير همرنگ با بنده خودرو احاطه شده كه بر زيبايي جلوي خودرو مي افزايد.چراغهاي عقبي خودرو بصورت بيضي  بوده كه  چراغ دنده عقب در مركز آن مي باشد

گلگير ها و بدنه خودرو بصورت عضلاني طراحي شده تا كمي خودرو بزرگتر و جسور تر به چشم آيد .ابعاد خارجي خودرو نشان از جمع جور بوده خودرو مي دهد . طول خودرو برابر با 4.1 متر و ارتفاع آن برابر با 1.53 متربوده  كه فاصله 20 سانتي را با زمين  حفظ مي كند .از نكات جالب طراحي خارجي متفاوت بودن رنگ سقف خودرو و بعضي از قسمت هاي بيروني خودرو با رنگ اصلي بدنه بوده كه باعث اسپرت شدن خودرو مي گردد

طراحی داخلی رنو کپچر

طراحی داخلی رنو کپچر

طراحي جلو داشبورت و ادوات آن بسيار آرگونوميك و متناسب با فضاي بيروني خودرو مي باشد.اداوات تهويه مطبوع آن متشكل از دو دايره غير متقارن مي باشد كه بشكل جالبي در كنار هم قرار دارد.صفحه پشت آمپر خودرو هم از دو دايره تشكلي شده كه توسط يك بيضي كه وظيفه نشان دادن سرعت را بر عهده دارد به يكديگر متصل شده است.مواد بكار رفته در داشبورت كمي سخت و ارزان قيمت بوده كه براي اين خودروي اقتصادي كمي عادي به نظر مي رسد.در مدلهاي بالاي اين خودرو صفحه نمايشي در مركز داشبورت در نظر گرفته شده است رابطه كاربري با خودرو را راحتر مي كند .

رنگ داخلي خودرو بصورت مشكي بوده  كه بعضي از قسمتهاي جلو داشبورت و دوخت فسمتهاي از صندلي به رنگ متضاد طراحي شده است.

صندليهاي خودرو براي مسافرت هاي درون شهري مناسب و نرم به نظر مي رسد ولي براي مسافرت هاي طولاني مدت كمي نارحت كننده مي باشد.

بطور كل بايد گفت طراحي داخلي و خارجي اين خودرو بگونه اي است كه حس جوان پسندانه  و اسپرت بودن القا  گردد.

 در خصوص ابعاد فضاي داخلي بايد گفت كه اين خودرو فضاي بسيار بهتر از يك هاچك در اختيار سرنشينان قرار مي دهد.اما با توجه به ابعاد كوچك خودرو فضاي عقب اين خودرو براي دو نفر بزرگسال مناسب است و در صورت اضافه شدن نفر سوم كمي فضا عرضي نشيمن گاه كم شده و سرنشينان كمي احساپس تنگ بودن خواهند كرد.

در صورتي كه يك بزركسال با قد بالاي 01.8 در جلو اين خودرو وپشت فرمان بنشيند سرنشنان عقب فضاي كافي براي زانو ها خود دراختيار نخواهند داشت.

قسمت بار كپچر به لطف كف تنظيم شونده حالت تطبيق پذيري بيشتر پيدا كرده بطوريكه مي توان فضاي بار را به دو قسمت تبديل كرد .

مشخصات فنی رنو کپچر

مشخصات فنی رنو کپچر

رنو براي كپچر  موتور مختلف در نظر گرفته است .اولين پيشرانه يك موتور توربوي  0.9ليتري بنزيني مي باشد كه داراي 90 اسب بخار بوده و ضعيف ترين گزينه مي باشد.موتور  ديزلي 1.5 ليتري با 90 اسب بخار توان خروجي ،از انتخاب هاي ديگر مي باشد. اما نوع سوم گزينه اي مي باشد كه ايران خودرو براي عرضه در ايران در نظر گرفته است.اين پيشرانه 1.2 ليتري مجهز به توربو شارژر قويترين انتخاب اين خودرو مي باشد  موتوري با 116 اسب بخار قدرت خروجي .توربوشارژ اين خودرو در محدوده دور موتور 2000 دور در دقيقه وارد مدار شده و حداكثر خروجي توان موتور از اين دور قابل دسترسي است. لازم به ذكر است كه دور موتور 2000 معمولاً از دنده ١ به بعد در دسترس قرار مي گيرد و اين بدين معني است كه حداكثر توان موتور را به محض خروج از دنده يك و در دنده دو خواھيم داشت و در نتيجه خودرو بسيار سريع شتاب گرفته و در صورت نياز به حركت پرشتاب مي تواند بسيار لذت بخش باشد و به سرعت به نياز راننده پاسخ دھد.

ضمن اينكه 90% قدرت موتور در دنده يك و دور موتور 1500 قابل دسترسي خواھد بود بنابراين در شتاب گيري و حركت اوليه خودرو بسيار چابك خواھد بود. اين امر بدليل استفاده از تكنولوژي VVT در اين موتور است.

در طراحي موتور اين خودرو رنو از اصول طراحي موتور خودروھاي فرمول يك خود بھره برده است و از آلومينيوم براي ساخت آن استفاده شده است و ھمانطور كه مستحضريد رنو ھمه ساله در بين خودروھاي مسابقات بين المللي فرمول يك جزو برترين ھا بوده است.

مصرف سوخت موتور ديزلي 3.14 ليتر در 100 كيلومتر بوده و اين مقدار براي موتور بنزيني 4.7 ليتر مي باشد كه بسيار مقرون به صرفه و اقتصادي خواهد بود.

استاندارد ایمنی رنو کپچر

استاندارد ایمنی رنو کپچر

خودروي رنو كپچر داراي 6 ايربگ جهت حفاظت از سرنشنان بوده و  همچنين اين خودرو مجهز به سيستم ترمز ABS-EBD مي باشد.كپچر موفق شده كه از موسسه مستقل Euro NCAP نشان ايمني 5 ستاره را دريافت كند

تست رانندگی رنو کپچر

تست رانندگی رنو کپچر

با نشستن پشت فرمان اين خودرو اولين چيزي كه نظر شما را جلب خواهد كرد ديده خوب نسبت جاده و پيش رو مي باشد. اما اين موضع در خصوص ديد عقب خودرو صدق نمي كند زيرا ستون و شيشه كوچك عقب خودرو كمي ديد  پشت را ضعيف كرده و نقاطي كور ايجاد كرده است.

با روشن كردن خودرو صداي نسبتا ضعيفي بداخل اتاق به گوش مي رسد. با شروع به حركت از شتاب  ضعيف اين خودرو روبرو خواهيد شد كه با تعويض دنده از يك به 2 و رفتن دورموتور به 2000 دور بر دقيقه توربوي خودرو وارد مدار شده و حداكثر قدرت خودرو را در اختيار راننده قرار مي دهد.در هنگام حركت خودرو صداي كمي وارد اتاق مي شودولي  براي اين خودروي سبك كمي عادي مي باشد.سيتم تعليق خودرو در پستي و بلندي هاي داخل  عملكرد مناسبي داشته و سواري نرمي را در اختيار سرنشنان قرار مي دهد.

user-img

نویسنده :

comments 15 1396/4/4
رنو

رنو

خودرو کپچر

  • طراحی و زیبایی7
  • مصرف سوخت8
  • راحتی سرنشین7
  • امکانات و قابلیت ها6
  • ارزش خرید8

امتیاز کل

7

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی رنو , کپچر , مدل 2016 تا 2017

امتیاز کاربران به :خودرو رنو , کپچر , مدل 2016 تا 2017

  • طراحی و زیبایی
    9
  • مصرف سوخت
    9
  • راحتی سرنشین
    8
  • امکانات و قابلیت ها
    9
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    8

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img

مرتضی 1395/11/22
3:20:34

سلام دوستان عزیز کپچر یک ماشین شاستی اسپورت بسیار زیباست و بازار خوبی هم داره من ازش راضیم

کمیل دهقانی 1395/9/7
14:27:43

سلام،من 4 ماهه این ماشینو خریدم و کاملا راضی هستم هم قدرت هم شتابش نسبت به ابعاد ماشین باورنکردنیه،تو جاده چالوس 2 نفر سرنشین و صندوق و صندلی های پشت با بار اصلا اصلا کم نمی اورد تو کفی هم 5 نفر سرنشین مرداد ماه تا تبریز با کولر روشن با 45 لیتر بنزین سوپر تا تبریز رفتم با احتساب ترافیک کرج و اول اتوبان قزوین. در کل تا سواری ازش نگیری باورت نمیشه با موتور 1200 سی سی هم میشه قدرت و شتاب عالی داشته باشی . 6 دنده جلو تیپ ترونیک

محمد 1394/9/13
22:48:31

سلام دوستان من موندم با این بنزینی که ما داریم این توربو شارژ چقدر برامون کار میکنه فکر کنم یک ساله دخلش بیاد

امیر 1394/9/6
21:13:37

یه سوال داشتم لطفا جوابمو بدید.این ماشین شاسی بلند هست یانه

مرلین 1396/3/16
9:45:4

خیر این ماشین نیمه شاسی هست

سعید 1394/8/27
12:12:42

باسلام، لطفا مهندسان مکانیک خودرو جواب بدن. مگه توربو شارژ بیشتر توی موتورای دیزلی استفاده نمیشه؟ اونم به خاطر فشار خروجی بالای تخلیه دود هست،درسته؟ به نظر شما نسبت تراکم این خودرو (رنو کپچر) چنده که توربو شارژش میتونه اینجور سیلندرها رو با هوای فشرده شارژ کنه؟

محمد 1394/8/8
21:38:12

سلام دوستان عزیز اگر مشخصات فنی این خودرو نگاه کنید گشتاورد 198 نشان میدهد یعنی برای مثال خودروی مگان باوزن ۱۳۵۰ کیلو وقدرت ۱۳۵ اسب وموتور۲۰۰۰ حجم نه در سرعت شتاب وسربالایی کم میاره .حالا کیچر با موتور ۱۲۰۰ قدرت ۱۱۶ وگشتاورد ۱۹۸ انگار یک مگان سوار شدید از نظر فنی موتور ولی مصرف بی نهایت کمتر.

محسن 1394/7/26
9:16:24

اگه میشه ی مقایسه ای در مورد دو ماشین کپچر و تیوولی انجام بدین

احسان 1394/6/28
12:11:59

با سلام من مهندس مکانیک خودرو هستم واقعا نمیدونم 100 اسب بخار روی یه خودروی اس یو وی میخواد چی بشه فکر کنم از عجیب ترین خودروهای دنیا بشه . مردم بیچاره

سیروس 1394/5/25
22:14:4

اولاًً سیستم دوال کلاچ این اتومبیل به راننده اجازه میدهد شتاب صفر تا صدی بهتر از اسپورتیج 2400 سی سی و تقریباً معادل توسان 2400 بدست آورد (صفر تا صد 10.9 تا 11.1 ثانیه) که کاملاً قابل قبول است. ثانیاً این خودرو به لطف موتور توربو و وزن کم در سرعتهای بالا هم کم نمیاورد. حداکثر سرعت خودرو 192 کیلومتر بر ساعت است که از بسیاری از رقبای خود (از جمله اسپورتیج و توسان که دو برابر حجم موتور و پنجاه اسب بیشتر دارند) بیشتر است. ثالثاً این خودرو در سال 2014 پرفروشترین کراس اور متوسط اروپا شد. در سال 2015 تا بحال نه تنها پرفروشترین در اروپاست بلکه موفق شده است که با فاصلۀ زیاد از رکورد سال 2014 هم عبور نماید و در مجموع تجربۀ درخشانی برای رنو به شمار میرود.... رابعاً مصرف کم این خودرو امتیازی بسیار عالیست و طول کم این خودرو به شما اجازۀ پارک در فضاهای کوچک را به شما میدهد. ایرادات آن: تعداد ایربگ نسبت

حمید یوسفی 1394/5/24
18:48:24

سلام. این خودرو مطابق با استاندار های روز جهانه. وزنشم 1180 بیشتر نیست. درسته موتورش 1200 سی سیه اما توربو شارژ داره که از دنده 2 به بعد شتاب میگیره. طراحی بدنه و رنگ بندیش هم جدیدترین دیزاین رو داره. درکل نسبت به پولش گزینه ی خوبیه اما من به شخصه نظرم اینه که کاش ایران خودرو واردش نمی کرد. حس میکنم از آپشن های اصلی ماشین بر میداره. در آینده هم اگه بازار خوبی داشته باشه شروع به مونتاژش میکنه و دیگه معلوم نیست چی بشه. در کل این ماشین چیزیه که واقها از رنو بعید بود تولیدش کنه...

حسین 1394/5/24
14:42:38

لطفا محصولات سفارش ایران را نخرید- چون امکان نداره چیز خوب تحویل جامعه بدن و فقط به فکر سود و ..... هستن-نزدیک به 40 ساله داریم تجربه میکنیم

مهدی 1394/5/4
22:50:10

یعنی چی ? خودروی با این ابعاد و 116 اسب بخار ? تکیه بر شتاب اولیه (لابد در جاده اسفالته و کفی ) میکنید ? در سبقت و سر بالایی و پیچ و راههای ناهموار کم نمی اورد ? باز هم رحمت به شاسی بلندهای کره ای !!!

امیر 1394/4/21
2:29:36

ما ثبت نام کردیم این خودرو را ولی پشیمان شدیم زیرا میترسیم این خودرو با این قدرت موتور کم بیاره حالا نمیدونیم چیکارکنیم لطفا اگه امکان داره راهنمایی کنید

عباس طالبی 1394/4/6
15:28:12

سلام؛ آیا این خودرو دنده اتوماتیک تیپ ترونیک هم داره یا فقط بصورت دستی و معمولی هستش؟ آیا با همین مشخصات و آپشن؛ این خودرو موتور بنزینی با حجم بالاتر هم داره یا فقط 1200 سی سی هستش؟ ممنون میشم اگر پاسخ دهید

مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی رنو , کپچر , مدل 2016 تا 2017

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده رنو
کشور تولید کننده فرانسه
نام و مدل خودرو رنو کپچر
نمایندگی فروش در ایران ایران خودرو

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه شاسی بلند
کلاس اتومبیل
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر
فاصله دو محور 2606 میلیمتر
وزن 1180 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو R17
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب R17

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1200 cc
نوع موتور بنزینی دارای توربو
تعداد سیلندرها 4
تعداد سوپاپ ها 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتور پاشش مستقیم
ظرفیت باک 45 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 120 اسب بخار در 4900 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه
تعداد دنده (جلو) 6
محور محرک دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مک فرسون
تعلیق عقب
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان برقی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 192 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 10.9 ثانیه
مصرف سوخت شهری 6.6
مصرف سوخت جاده ایی 4.7
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 5.9
استاندارد آلایندگی یورو 5
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 5

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) راننده، سرنشین جلو و جانبی (مجموعاً 4 عدد)
سیستم های پایداری و کمک راننده سیستم کنترل پایداری الکتریکی ESP، سیستم کمکی حرکت در سربالایی HSA .
سیستم های امنیتی و حفاظتی سيستم ضد سرقت خودرو(ايموبيلايزر)-قفل مركزي و ورود بدون كليد-كارت قفل و استارت هوشمند رنو
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک
سیستمهای تهویه مطبوع سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
سیستم صوتی و تصویری مولتي مديابا صفحه 7 اينچي
سیستمهای مولتی مدیا
سیستم صندلیهای جلو
سیستم صندلیهای عقب
سیستم آیینه ها آیینه های جانبی برقی و تاشونده با دید گسترده و مجهز به گرمکن
سیستم شیشه ها شیشه بالابر برقی جلو و عقب،برف پاککن اتوماتیک
سیستم های سقف
سیستم روشنایی جلو چراغ های LED روز روشن ، سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو ، سنسور اتوماتیک نور چراغ ها
سیستم روشنایی عقب
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی
مطالب مرتبط