icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین هفت خودرو که میراث دار مارکیونه خواهند بود

هفت خودرو که میراث دار مارکیونه خواهند بود

comments 0 1397/5/7

ماجرای غم انگیز مدیران سرشناس جهان تمامی ندارد و در مدت چند سال ،جهان صنعت دو مدیر بزرگ را بدلیل بیماری از دست داد. استیون جابز مدیر موفق و نامی  کمپانی اپل، در سالهای نه چندان دور دار فانی را وداع گفت تا جهان دیگر نتواند با نوآوری های وی خوشنود گردد. حالا هم این بار قرعه به نام صنعت خودرو سازی افتاد و سرجیو مارکیونه مدیر ابر کمپانی فیات –کرایسلر در شرایط سخت بیماری، چشم از دنیا بست. این مدیر لایق و شایسته حدود یک دهه قبل و زمانی که این کمپانی از مشکلات عدیده ای رنج می برد سکان هدایت را در دست گرفته و در طول فعالیت خود باعث گردید برند های زیر نظر فیات-کرایسلر یکی پس از دیگری از ورطه نابودی نجات یابند. اگر حضور ذهن داشته باشید  10 سال پیش جیب و کرایسلر و فیات عملا شکست خورده محسوب می گردیند اما مدیریت صحیح این نامی صنعت خودرو باعث گردید که نه تنها به دنیا خودرو بازگردند بلکه به فروش خوبی نیز در سالهای اخیر دست یابند. همچنین برند های ایتالیای تحت نظارت او نظیر فراری ،فیات و آلفارومئو با ارائه محصولات درخشان موقعیت خود را تثبیت نمودند.هر چند خبر فوت این شخص شوکی را به جهان خودرو وارد نمود اما میراث بجای مانده از او سالها در گرداگرد دنیا ادامه خواهد یافت.در این مقاله قصد داریم به معرفی هفت خودروی درخشانی که در طول فعالیت مارکیونه به معرض ظهور رسید بپردازیم.

1-دوج چلنجر هلکت

1-دوج چلنجر هلکت

بدون شک دوج چلنجر هلکت را باید یکی از شاهکارهای این کمپانی دانست . این خودرو عملا به حکمرفایی خودروی های عضلانی پرقدرت اروپایی پایان داد و توانست با تکیه بر پیشرانه 707 اسب بخاری خود غوغایی به پا کند.از زمان معرفی این خودرو تریم های مختلفی از آن عرضه گردید تا طیف وسیعی از خریداران را پوشش دهد .دوج چلنجر هلکت نمادی از موفقت کمپانی فیات-کرایسلر است که نشان داد این شرکت هنوز هم می تواند قدرت عمل را در دست بگیرد.

 

 

 

 

2-آلفارومئو استلویو

2-آلفارومئو استلویو

نبود یک SUV قدرتمند در سبد محصولات آلفارومئو درست در زمانی که تمامی برند های دنیا در حال تولید و عرضه شاسی بلند بودند ،فقدان بزرگی برای این برند ایتالیایی محسوب می گردد. از همین  رو طی مدیریت مارکیونه در سال 2016 اولین SUV این شرکت با نام استلویو وارد بازارهای جهانی شد و به شدت مورد توجه قرار گرفت. اعتبار برند آلفارومئو در ترکیبی از مشخصات سدان ، هاچبک و شاسی بلند از دلیل موفقت این خودرو نام برده می شوند.

3-آلفارومئو جولیاکوادریفوگلیو

3-آلفارومئو جولیاکوادریفوگلیو

در دهه گذشته و پیش از آغاز همکاری فیات کرایسلر با مارکیونه ،سبد محصولات آلفارومئو از سدان ها و هاچ بک های متنوع اشباع شده بود اما نهایتا  می توانستند با محصولاتی نظیر اشکودا به رقابت بپردازد که با توجه به طراحی ایتالیایی از قیمت بالاتری هم برخوردار بود.اما زمانی که جولیاکوادریفوگلیو به بازار جهانی عرضه شده عملا آلفارومئو وارد رقابت با محصولاتی نظیر بی ام و و بنز گردید. جولیاکوادریفوگلیو یک سدان کاملا اسپرت بود که با توجه به قدرت 505 اسب بخاری خودرو عملا بزرگان این صنعت را به مبارزه می طلبید.

4-رنگلر

4-رنگلر

جیپ در زمان های نه چندان  دور یکی از برند های همه جا رو آمریکایی محسوب می گردید که بدلیل عملکرد ضعیف مدیران قبلی و بدلیل فروش نامناسب در سراشیبی سقوط قرار داشت. اما این خودرو در زمان مدیریت مارکیونه مجبور به کاهش وزن و افزایش قدرت گردید تا بتواند خود را دوباره احیا نماید.مارکیونه همچنین رنگلر مجبور کرد از پیشرانه هیبریدی استفاده نماید که برای یک برند آمریکایی قلدر کسر شان محسوب می گردید. اما مجموع اقدامات انجام شده باعث گردید رنگلر تا حدودی به روزهای اوج خود بازگردد و میزان فروش مناسبی را درج نماید.

5-دوج رم 1500 نسخه Rebel

5-دوج رم 1500 نسخه Rebel

در بازار آمریکا رقابت در بخش وانت پیکاپ ها بسیار فشرده دنبال می گردد اما دوج رم 1500 تریم Rebel به لطف امکانت رفاهی مناسب و همچنین پیشرانه های شش سیلندر 3.6 لیتری ساخت Pentastar و یا هشت سیلندر 5.7 لیتری ساخت HEMI توانست مورد اطمینان مردم این کشور قرار بگیرد و به فروش خوبی دست یابد .

6-مازراتی

6-مازراتی

برند مازراتی در دهه های گذشته رفته رفته  به بوته فراموشی سپرده می شد تا سرجیو مارکیونه توانست قبل از نابودی کامل این برند را نجات دهد. البته حال و روز مازراتی چنان وخیم بود که حتی بعد از اعمال اقدامات ریکاوری توسط مارکیونه هنوز هم نتوانسته مشکلات خود را بر طرف کند. مازارتی در دهه گذشته سدان متوسط گیبلی و شاسی بلند لوانته را معرفی کرد. لوانته در پی بروز سیل درخواست ها برای شاسی بلند ها توسط مازارتی عرضه گردید . مازراتی لوانته در حقیقت تحقق تمام آن چیزهایی بود که وعده داده شده بود و مشتریان از مازراتی انتظار داشتند.

7-فیات 124 اسپایدر

7-فیات 124 اسپایدر

فیات ها به مانند مازراتی حال روز خوشی نداشت تا مارکیونه توانست با ارائه خودروی اسپرت 124 اسپایدر خون تازه ای در رگ های این شرکت بدمد. این خودرو اشتراکات زیادی با مزدا میاتا دارد و در حقیقت نسخه لوکس تر آن می باشد.اسپایدر را باید حلقه مفقوده فیات محسوب کرد که باعث دسترسی مشتریان وفادار این برند به خودرو اسپرت گردید. فیات 124 اسپایدر با موتور 1.4 لیتری توربوشارژر خود که 160 اسب بخار قدرت تولید می کند، توانست مورد پسند مشتریان و خبرنگاران زیادی در سراسر دنیا قرار بگیرد.

user-img

نویسنده :

میلاد حسینی

comments 0 1397/5/7
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط