icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل

مقایسه تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل

comments 0 1397/9/6

مقایسه تویوتا راو 4 و نیسان ایکس تریل تقابل موفق ترین کراس اور های جهان است. تویوتا راو4 سالهاست که در بازارهایی نظیر آمریکا و اروپا بفروش بسیار خوبی دست یافته و در مقابل نیسان ایکس تریل در آمریکا یکی از کراس اوور های مطرح است که طرفداران بسیار دارد. در بازار ایران هم همین گونه است چرا که راوا 4 با حضور گسترده اش قبل از ممنوعیت واردات خودرو جزو اصلی ترین گزینه های کراس اوور دوستان بود. اما نیسان ایکس تریل مخصوصا در مدل فیس لیفت 2018 خود زیاد فرصت خود نمایی نداشت اما همین تعداد محدود هم  توانست نظر بسیاری را به خود جلب کند. در این مقایسه قصد داریم مقایسه شانه به شانه ما بین نیسان ایکس تریل و تویوتا راو4 داشته باشیم تا دریابیم کدام گزینه مناسب تری است.

مقایسه ابعاد تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل

شاید مهمترین بخش در مقایسه کراس اوور ها به ارتفاع  و فضای داخلی خودرو باز گردد. جدول ذیل هم به ما می گوید ایکس تریل دارای طول بیشتری است که به همین نسبت فاصله دو محوری بیشتری هم دارد. از همین رو بدون شک فضای داخلی و میزان فضای جلو پای سرنشنیان این خودرو کاملا در وضعیت بهتری نسبت به هموطن خود قرار دارد. همچنین در بحث ارتفاع بازهم این ایکس تریل است می تواند رقیب خود را شکست دهد.از همین رو می تواند برنده این بخش را بدون شک نیسان ایکس تریل دانست.

 

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

فاصله دو محور
میلیمتر

وزن

تویوتا راو 4

4570

1845

1661

2659

1558

ایکس تریل

4640

1820

1715

2700

1588

مقایسه طراحی ظاهری

مقایسه طراحی ظاهری
مقایسه طراحی ظاهری

تویوتا سالهاست که ظاهر خودروهایش مورد نقد کارشناسان قرار گرفته است   راو4 نیز در تمامی نسل ها از طراحی دلپسند و جذابی برخوردار نبود  تا اینکه مدل فیس لیفت 2017 این خودرو وارد بازار شد. طراحی کلی همان بود اما چراغهای جلوحالا از گرافیک به مراتب زیباتری برخوردار بود و چراغهای عقب با بهره بردن از لامپ های  LED نواری کاملا جذاب شده بود.از همین رو توانست در بازار ایران به فروش خوبی نسبت به مدلها قدیمی خود دستی باید. اما همچنان گیرایی لازم را ندارد.

نیسان ایکس تریل نسل فعلی برای اولین بار در سال 2014 توسط مدیر طراحی نیسان آقای  کی‌سوکه اوتسوکی طراحی شده است. این خودرو همانند دیگر محصولات این روزهای نیسان از زبان طراحی این شرکت تبعیت می کند که مشخصه آن حضور جلو پنجره V شکل فلزی است. در پیشانی خودرو غیر از این جلو پنجره چراغهایی با زوایه تند وجود دارد که در ذیل آنها چراغهای روزتاب LED به منظور هماهنگ با جلو پنجره بصورت Vشکل طراحی شده است. چراغهای مه شکن دایره ای شکل در روی سپر هیچ جذابتی را ایجاد نکرده تا در نهایت چهره این خودرو در حد و اندازه یک کراس اور معمولی ظاهر شود. در نمای عقب با چراغهای چند ظلعی روبرو هستیم که دارای نظم خاصی نبوده و ظاهری ناپسند به این کراس اور ژاپنی بخشیده است.

اما درنسخه فیس لیفت این خودرو که به تازگی قرار است در ایران عرضه شود مشکلات فوق تا حدودی برطرف شده است. از جمله این تغییرات باید به بزرگ تر شدن جلو پنجره فلزی V شکل و همچنین  تغییر شکل چراغهای مه شکن از حالت دایره ای به حالت خطی و همچنین تغییر سپر جلو اشاره کرد. این تغییرات منجر شده که نمای این خودرو از جلو کمی تهاجمی تر و جوان پسندانه تر گردد.در نمای عقب و همچنین نمای جانبی تغییر خاصی صورت نگرفته و فقط شاهد آن هستیم که در چراغهای عقب از LED های طیفی استفاده گردیده شده است.

هر دو از محصولات اصیل ژاپنی هستند و بیش از اینکه به ظاهر خودرو بها دهند به مشخصات فنی و فناوری ها روز توجه کرده اند . از همین رو هر دو گزینه ما از طراحی ساده و نه چندان دلچسبی برخوردار می باشند و این خریداران هستند که باید تصمیم بگیرند کدام خودرو جذابتر است.

مقایسه طراحی داخلی

مقایسه طراحی داخلی
مقایسه طراحی داخلی

تویوتا راو 4 در نسخه فیس لیفت شده تغییراتی به منظور زیبایی بیشتر تجربه کرده است اما همچنان از سادگی بیش از حد رنج می برد که تا حدودی بیشتر به کراس اورهای نه چندان گران قیمت گرایش یافته است.در نمای داخلی طراحی قرینه مورد استفاده قرار گرفته که در طرفین داشبورد خروجی های هوای دایره ای شکل به چشم می خورد و این در حالی است که خروجی های هوای میانی داشبورد بصورت چند ظلعی شکل گرفته است. صفحه نمایش لمسی میانه داشبورد حس مدرن بودن را تداعی خواهد کرد اما پنل پشت فرمان دایره ای  به همراه نشانگرهای های عقربه ای شکل کاملا بصورت کلاسیک طراحی شده است.البته استفاده از متریال با کیفیت در بخش های زیرین شایسته این کراس اوور مشهور ژاپنی نیست

نیسان ایکس تریل در طراحی نسخه فیس لیفت این خودرو تغییراتی را ایجاد نموده که منجربه افزایش جذابیت بصری شده است.اولین تغییر عمده استفاده غربلیک D کات و مدرنی است که نسبت به نسل گذشته بسیار زیبا تر شده است. همچنین پنل پشت فرمان هم از ظاهر جدید بهره می برد و در نهایت باید گفت طراحی کابین نیسان ایکس تریل جذاب و بروز است و می تواند مالکش را راضی نماید.

به مانند طراحی ظاهری ،طراحی داخلی هر دو خودرو هم کاملا ژاپنی و کاربردی است و جذابیت خاصی مانند همتایان فرانسوی و کره ای خود ندارند.

مقایسه مشخصات فنی تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل

مقایسه مشخصات فنی تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل
مقایسه مشخصات فنی تویوتا راو4 و نیسان ایکس تریل

هر دو گزینه ما از پیشرانه های 2.5 لیتری تنفس طبیعی بهره می برند اما میزان قدرت تولیدی در تویوتا راو4 برابر با 176 اسب بخار می باشد .گشتاور 233 نیوتن متراین پیشرانه  توسط جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک و سیستم چهارچرخ متحرک به چرخها منتقل می گردد.میزان مصرف سوخت تویوتا راو 4 با این مشخصات فنی برابر با  9 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شد .

تویوتا راو4  بدلیل برخورداری از سیستم تعلیق و سیستم چهار چرخ متحرک قابلیت آفرود نوری مناسبی را دارد اما همین امر موجب گردیده که کمی خشکی بیش از حد و کوبش در قسمت عقب خودرو حس گردد. البته قابل ذکر است هندلینگ و فرمان پذیری خودرو کاملا مناسب یک کراس اوور است.

نیسان ایکس تریل در هر دو نسخه از پیشرانه سنتی 2.5 لیتری تنفس طبیعی 4 سیلندری بهره می برد که  توانایی تولید 168 اسب بخار قدرت و 233 نیوتن متر گشتاور را دارا است.این پیشرانه از سال 2007 روی انواع محصولات نیسان مورد استفاده قرار گرفته و از تکنولوژی واقعا قدیمی بهره می برد. از دیگر نقاط ضعف یک کراس اور میاز سایز در این سطح استفاده از جعبه دنده CVTشیفت ترونیک است که حس یک خودرو خسته کننده را به تداعی می کند.نیسان ایکس تریل با این پیشرانه  و سیستم انتقال قدرت ظرف مدت زمان 10.3 ثانیه سرعت خود را از حالت سکون به 100 کیلومتر در ساعت می رساند واین شتاب را تا حداکثر سرعت 185 کیلومتر در ساعت حفظ می نماید . میزان مصرف سوخت سیکل ترکیبی نیسان ایکس تریل برابر با 8.3 لیتر می باشد.

در مقابل هم نیسان ایکس تریل همانند رقیب خود از فناوری های روز دنیا بهره می برد لذا این خودرو با توجه به سامانه چهارخ متحرک هوشمند خود و ارتفاع بیشتر خودروی آفرودی تری محسوب می گردد. همچنین ایکس تریل به مانند تویوتا راو4  خودرو با هنداینگ بالا و فرمان پذیری عالی  است که می توان خیال مالکش را از هر نظر راحت کند.

در منظر مقایسه کاملا مشخص است که هر دو گزینه مورد نظر از پیشرانه های یکسانی بهره می برند اما ایکس تریل با توجه به وزن بالاتر  کمی لختی بیشتر دارد .همچنین تویوتا راو4  از اسب بخار بیشتری سود می برد و همین امر موجب گردیده نسبت به رقیب خود کاملا چابکتر باشد. میزان شتاب صفر تا صد موجود در جدول ذیل هم بیان کننده همین امر است. اما در مقابل میزان مصرف سوخت بیشتر راو4 نشان از راندمان پایین تر پیشرانه این خودرو دارد.

 خودرو

حجم موتور
سی سی

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

تویوتا راو4

2494

تنقس طبیعی

176

233

9.3

9.1

6 دنده اتوماتیک

ایکس تریل

2500

تنقس طبیعی

171

233

10.3

8.3

CVT

 

ایمنی

ایمنی
ایمنی

تویوتا راو4 را باید یکی از ایمن ترین کراس اور های جهان دانست که با استفاده از طراحی مهندسی و همچنین تجیهزات ایمنی بالا توانسته از موسسه تست تصادف اروپا 5 ستاره ایمنی را دریافت کند.این خودرو به امکاناتی ایمنی از قبیل سيستم ترمز ضد قفل (ABS)، سيستم توزيع الكترونيكي نيروي ترمز (EBD)، سيستم كمكي ترمز (BAS) - سيستم كنترل پايداري خودرو (VSC)،سيستم كنترل لغزش خودرو بر روي سطوح لغزنده  (TRC) ،يربگ : راننده ، سرنشين جلو – جانبي سرنشینان جلو  ، پرده ای مجهز شده است.

رنو کولیوس هم به مانند اوتلندر توانست براحتی از موسسه Euro NCAP پنج ستاره ایمنی را دریافت کند که برای رنو یک افتخار محسوب می گردد. هر چند که این خودرو بدلیل عدم حضور در بازارهای آمریکا به بنیادبیمه ایمنی بزرگراه آمریکا نرفته است.از جمله تجهیزات کمک راننده و ایمنی این خودرو می توان به سيستم كنترل پايدارى به همراه سيستم كمك به شروع حركت در سر بالايى، كيسه هواى ايمنى جلو، جانبى و پرده اى عقب (6 عدد) اشاره کرد.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

تویوتا راو 4 را نباید در مقابل رقیب خود خودروی پر آپشن محسوب کرد چرا که این خودرو فقط از امکاناتی مانند قفل مرکزی با ریموت / ایموبیلایزر انجین / ورود بدون کلید (سفارشی) / استارت دکمه‌ای (سفارشی) تنظيم ارتفاع صندلي راننده - تنظيم چند حالته و برقي صندلي راننده،روشن شدن اتوماتیک چراغ های جلو (Autolight) – سیستم تنظیم اتوماتیک نور چراغ های جلو بهره می برد.

نیسان ایکس تریل دارای تجهیزاتی از قبیل دوربین عقب، رادار و دید پرنده (دید ۳۶۰ درجه از بالا) و سیستم کمکی پارک دوبل هم از آپشن‌های قابل سفارش برای ایکس‌تریل هستند. کروزکنترل هوشمند، گرم‌کن صندلی‌های جلو، سیستم تهویه خودکار دوگانه (که هوای دو سمت فضای داخلی را مستقل کنترل می‌کند)، سیستم دو دیفرانسیل هوشمند دائمی (AWD)، نگه‌داشتن کمکی خودرو در شیب و سربالایی، استارت و استاپ خودکار برای کاهش مصرف سوخت، ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، باز شدن خودکار و برقی درب صندوق، آینه‌های جانبی جمع‌شونده، صندلی‌های برقی در جلو و کنترل خودکار روشنایی نور بالا به هنگام نزدیک شدن دیگر خودروها از مقابل سقف پاناروما و غیره بهره می برد.

مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش

این روزها که واردات خودرو ممنوع شده است و قیمت قطعات یدکی بشدت افزایش یافته است ،نقش گارانتی و شرکت های عرضه کننده بسیار مهم و حیاتی است.

تویوتا راو4 و  نیسان ایکس تریل در زمان  آزاد بودن واردات  بترتیب  توسط ایرتویا  و جهان نوین آریا بعنوان از منضبط ترین وارد کنندکان خودرو با 3 سال گارانتی و خدمات پس از فروش عرضه می گردیند. اما جهان نوین در این بین  بارها از سوی نهاد های ذیربط بعنوان رتبه برتر مشتری مداری انتخاب شده است.

کلام پایانی

کلام پایانی

مقایسه نیسان ایکس تریل و تویوتا راو4 بعنوان بهترین کراس اور های جهان کمی برای مشتریان ایرانی مشکل است . چرا که در بازار بدون رقابت ایران هر دو گزینه بسیار عالی و خوش ساخت هستند. اما اگر بخواهیم یک خودرو را برنده این بخش معرفی کنیم باید بگوییم هر کدام دارای معایب و مزایایی هستند. اما تویوتا راو4 بدلیل مشخصات فنی بهتر ،شتاب بالاتر و هندلینگ مناسب تر می تواند برای جوانان تر گزینه مناسبی باشد و نیسان ایکس تریل با توجه به ابعاد بزرگتر خود و فناوری و امکانات بیشتر ،برای مالکینی مناسبتر است که دارای خانواده پر جمعیت تری هستند.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/9/6
نیسان

نیسان

خودرو ایکس تریل

  • طراحی و زیبایی0
  • مصرف سوخت0
  • راحتی سرنشین0
  • امکانات و قابلیت ها0
  • ارزش خرید0

امتیاز کل

0

تویوتا

تویوتا

خودرو راو 4

  • طراحی و زیبایی0
  • مصرف سوخت0
  • راحتی سرنشین0
  • امکانات و قابلیت ها0
  • ارزش خرید0

امتیاز کل

0

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی نیسان , ایکس تریل , مدل 2018 و تویوتا , راو 4 , مدل 2017

امتیاز کاربران به :خودرو نیسان , ایکس تریل , مدل 2018

  • طراحی و زیبایی
    0
  • مصرف سوخت
    0
  • راحتی سرنشین
    0
  • امکانات و قابلیت ها
    0
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    0

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و تویوتا , راو 4 , مدل 2017

  • طراحی و زیبایی
    0
  • مصرف سوخت
    0
  • راحتی سرنشین
    0
  • امکانات و قابلیت ها
    0
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    0

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی نیسان , ایکس تریل , مدل 2018 و تویوتا , راو 4 , مدل 2017

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده نیسان تویوتا
کشور تولید کننده ژاپن ژاپن
نام و مدل خودرو ایسک تریل تویوتا راو 4
نمایندگی فروش در ایران جهان نوین آریا ایرتویا

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه
کلاس اتومبیل کراس اور
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر
فاصله دو محور
وزن
تعداد فضای سرنشینان 7
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 2500 تنفس طبیعی
نوع موتور بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4
تعداد سوپاپ ها 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور جلو
سیستم سوخت رسانی
ظرفیت باک
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 233
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 171

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده CVT
تعداد دنده (جلو)
محور محرک جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو
تعلیق عقب
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 185
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 10.3
مصرف سوخت شهری
مصرف سوخت جاده ایی
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 8.3
استاندارد آلایندگی
استاندارد ایمنی 5
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد )
سیستم های پایداری و کمک راننده
سیستم های امنیتی و حفاظتی
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک
سیستمهای تهویه مطبوع
سیستم صوتی و تصویری
سیستمهای مولتی مدیا
سیستم صندلیهای جلو
سیستم صندلیهای عقب
سیستم آیینه ها
سیستم شیشه ها
سیستم های سقف
سیستم روشنایی جلو
سیستم روشنایی عقب
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی
مطالب مرتبط