icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه اچ سی کراس با لیفان X50 : ارزانترین کراس اور های بازار

مقایسه اچ سی کراس با لیفان X50 : ارزانترین کراس اور های بازار

comments 0 1397/3/5

شاید هنگامی که قصد دارید یک کراس اور ارزان قیمت بخرید نیم نگاهی به اچ سی کراس و لیفان X50 داشته باشید اما باید گفت این دو خودرو هاچ بک هایی در قامت یک کراس اور هستند که بدلیل تبلیغات شرکتهای تولید کننده به نام کراس اور در بازار راه یافته اند .اما به هر حیث این محصولات چینی را باید ارزانترین کراس اورهای فعلی بازار برشمرد که می تواند مالکش را به داشتن یک خودرو با شاسی بلند تر امیدوار نماید هر چند که شاید چند میلیمتری ناقابل بلندتر از یک سدان باشد،بگذریم. در این مقاله قصد داریم دانگ فنگ H30 کراس را روبروی لیفان X50 قرار دهیم تا دریابیم کدام یک ارزش خرید بیشتری را خواهند داشت.

مقایسه ابعاد اچ سی کراس با لیفان X50

همانطور که در بالا اشاره شد این دو خودرو در حقیقت باید در سگمنت هاچ بک ها دسته بندی می شدند اما با اختراع واژه ای به نام کراس اور ساب کامپکت یا همان کراس اور های جمع و جور شهری چینی ها کمال استفاده را برده و این دو خودرو را در بخش کراس اور ها جا زدند. در مقایسه ابعاد اچ سی کراس و لیفان X50 مشخص می گردد این اچ سی کراس است که در تمامی بخش ها از رقیب چینی خود بزرگتر است و از این رو فضای دخلی این خودرو بسیار مناسب تر اچ سی کراس است . اما اگر به امید ارتفاع بیشتر کراس اورها قصد خرید یکی از این دو خودرو را دارید لیفان X50 با ارتفاعی به مراتب بیشتر شما را راضی نگه خواهد داشت.

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

فاصله دو محور
میلیمتر

وزن

لیفان X50

4100

1722

1540

2550

1175

اچ سی کراس

4351

1760

1528

2610

1230

مقایسه طراحی ظاهری اچ سی کراس و لیفان X50

مقایسه طراحی ظاهری اچ سی کراس و لیفان X50
مقایسه طراحی ظاهری اچ سی کراس و لیفان X50

مقایسه طراحی این دو خودرو ارزان قیمت کمی مشکل است چرا که هیچکدام از قواعد خاصی در زبان طراحی پیروی نمی کنند. اچ سی کراس سعی نموده با استفاده از خطوط تیز و شکسته فراوان نمایی جسور و تهاجمی به این خودرو ببخشد که تا حدودی موفق نیز شده است. در نمای جلو اچ سی کراس با چراغهای نسبتا بزرگ روبرو هستیم که به یک ردیف چراغ رزوتاب در قسمت زیرین مزین شده است. در بین چراغهای اصلی جلو پنجره نه چندان مدرنی را مشاهده می کنیم که لوگوی عجیب و غریب دانگ فنگ در میانه آن تعبیه شده است.وقتی به نمای جانبی می رسیم متوجه می شویم که طراحان این خودرو از واژه کراس اور فقط استفاده از پلاستیک های متعدد در بخش ها جانبی خودرو را آموخته اند که به شکل نازیبایی در پایین پنل های بدنه و روی گلیگر ها بکار گرفته شده است. تا اینجا کار شاید کمی امیدوار باشیم که کمی هارمونی و هماهنگی در بین قطعات این خودرو مشاهده می شود .اما نمای عجیب غریب عقب که به طرز وحشتناکی از روی محصولات ولوو کپی شده است نمایی واقعا زشت و نا امید کننده را بوجود آورده است.

در مقابل طراحی نازیبای اچ سی کراس ،لیفانی قرار دارد که ظاهرا برای طراحی این خودرو وقت بیشتری را صرف کرده اند . استفاده از چراغهای منحنی شکل که در پایین آن شکستی مشاهده می گردد تا حدودی محصولات نسل گذشته اپل را یادآوری می کند. اما این چراغهای با دیگر المان جلو خودرو نظیر جلو پنجره باریک و چراغهای مه شکن LEC روی سپر هارمونی خاصی را ایجاد کرده است.طراحان لیفان X50 در استفاده از قطعات پلاستیکی در نمای جانبی نهایت سلیقه را نسبت  به رقیب خود بکار گرفته که به زیبایی نمای جانبی کمک شایانی را نموده است.اما در نمای عقب که بدون شک از محصولات آلفارومئو کپی برداری شده دارای زیبایی کاملا مشخص است که ناشی از هماهنگی بین المان های مختلف می باشد.

در نهایت باید گفت لیفانX50 بدون شک در طراحی بسیار بهتر از اچ سی کراس عمل کرده و می تواند برنده این بخش باشد.

مقایسه طراحی داخلی اچ سی کراس و لیفان X50

مقایسه طراحی داخلی اچ سی کراس و لیفان X50
مقایسه طراحی داخلی اچ سی کراس و لیفان X50

لیفان X50 و اچ سی کراس هر دو از ارزان ترین  کراس اور های محصولات بازار ایران هستند ،درنتیجه صحبت کردن در خصوص کیفت پایین متریال کابین این دو خودرو کاری بیهوده است چرا که با این مبالغ نمی توانید کیفیتی بهتر را تهیه نمایید. اما H30 کراس بر عکس نمای ظاهری خود در طراحی داخلی بهترعمل کرده و با استفاده از طراحی قرینه و همچنین خطوط مورب ،نمای دلنشین تری را بوجود آروده است .اما سئوال این است چرا در نمای ظاهری خودرو فقط از خطوط مستقیم و زاویه های تند استفاده شده اما در داخل خودرو خطوط ملایم و مورب مورد استفاده کرد.البته جواب سئوال شما در این مقاله نیست چرا که ما هم به این نکته پی نبردیم.

لیفان در طراحی کابین به مانند طراحی ظاهری  از نمایی دلنشین تر و جذابی برخوردار است . طراحی غیر قرینه داشبورد در کنار دریچه های چند ظلعی ورودی هوا و همچنین پنل پشت فرمان سیلندر با پس زمینه قرمز رنگ کاملا جوان پسند شده است. البته کمی سادگی بیش از حد و استفاده کم از کلید های فیزیکی در داشبورد آزار دهنده است اما شاید طراحان این خودرو قصد داشته اند که کابینی مینمالیستی یا همان سادگرایانه خلق کنند.

مقایسه مشخصات فنی اچ سی کراس و لیفان X50

مقایسه مشخصات فنی  اچ سی کراس و لیفان X50
مقایسه مشخصات فنی  اچ سی کراس و لیفان X50

H30 کراس از پیشرانه معروف TU5 به منظور تولید قدرت استفاده نماید . این پیشرانه که در محصولات متعدد ایران خودرو نظیر پژوپارس ،پژو206 و غیره مورد استفاده قرار گرفته در این خودرو قدرتی برابر با 105 اسب بخار و گشتاوری معادل 142 نیوتن متر را تولید می کند .اچ سی کراس به منظور انتقال قدرت به جعبه دنده 4سرعته اتوماتیک مجهز گزدیده است.این مشخصات فنی باعث خواهد شد که H30 کراس مصرف بنزینی برابر با 7.4 لیتر در 100 در کیلومتر داشته باشد.

در مقابل لیفان ایکس 50 از موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 102 اسب بخار و گشتاوری برابر با 133 نیوتن متر بهرمند می باشد . این موتور برای انتقال قدرت با جعبه دنده CVT اتوماتیک جفت گردیده است. طبق اعلام سازنده ،لیفانX50 از مصرف سوختی برابر با 6.5 لیتر در 100 کیلومتر برخوردار است.

اما در خصوص مقایسه مشخصات فنی H30 کراس و لیفانX50 باید گفت که اچ سی کراس با توجه به موتور حجیم تر تنها 3 اسب بخار بیشتر تولید می نماید که عدد قابل توجهی نیست و این در حالی است که وزن این خودرو 65 کیلوگرم بیشتر از رقیب خود است. در حقیقت این بدان معناست اچ سی کراس به منظور تامین نیروی کافی برای وزن بیشتر ،موتور بزرگتری را مورد استفاده قرار داده که نهایتا به مصرف بنزین بیشتر و بازدهی پایین تر منجر شده است .همچنین جعبه دنده اتوماتیک 4 سرعته آیسین این خودرو سالهاست که در جهان منسوخ شده و ضریب دنده های نامناسب این گیربکس منجر به مصرف بیشتر خواهد شد اما مزیت این جعبه دنده این است که همچنان هیجان انگیز است.

اما لیفان X50 بدلیل موتور کم حجم ،و وزن کمتر از بازدهی مناسب تری برخودار بود که مصرف کمتر و شتاب بهتری را نصیب این کراس اور چینی نموده است. اما جعبه دنده CVT این خودرو هر چند که بروز و متناسب با پیشرفت تکنولوژی جهان است اما واقعا رانندگی با آن لذت بخش نیست.در نهایت باید گفت حداکثر سرعت لیفان X50 برابر با 160 کیلومتر واچ سی کراس برابر با 183 کیلومتر در ساعت می باشد.

 

 خودرو

حجم موتور

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

لیفان X50

1.5

تنفس طبیعی

102

133

12

6.5

اتوماتیک CVT

اچ سی کراس

1.6

تنفس طبیعی

105

142

13

7.4

4 سرعته اتوماتیک/5 سرعته دستی

ایمنی

ایمنی

اگر قصد خرید این دو خودرو را دارید مشخصا ایمنی جزو ملاک های آخر شما می باشد چرا که اچ سی کراس از موسسه ایمنی C-NCAP که مربوط به کشور چینی بوده توانسته فقط 3 ستاره ایمنی را دریافت نماید ،این در حالی است که اکثر خودرو در این تست نامعبر براحتی 5 ستاره را دریافت می کنند ،دیگر حالا خودتان قضاوت کنید که این خودرو از نظر ایمنی در چه سطحی می باشد. لیفان X50 وضعیت بهتری نسبت به رقیب خود ندارد اما طبق اطلاعات منتشر شده توسط سازنده، در بدنه این خودرو مهندسی سازه اعمال شده تا از آسیب به سرنشنیان جلوگیری به عمل آید.هر دو خودرو به دو کیسه هوا مخصوص سرنشنیان ردیف جلو و سیستم ترمز ABD و EBD مجهز شده اند.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

از آنجا این دو خودرو در رده محصولات کاملا اقتصادی قرار دارند نباید انتظار امکانات رفاهی فراوانی از آنها داشت .H30 کراس به امکانات رفاهی از قبیل چراغ های جانبی راهنما دار به همراه گرمکن-سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک-فرمان هیدرولیک و مجهز به کلید های کنترلی سیستم صوتی و بلوتوث هندزفری-روکش چرمی غربیلک فرمان-سیستم ضد سرقت ( ایموبلایزر (-قفل میکرو سوئیچی درب ها-سنسور پارک و دوربین عقب-چراغ مه شکن جلو و عقب-کامپیوتر سفری-سان روف برقی و جاعینکی مجهز شده است.

لیفان ایکس 50 هم دارای تجهیزات رفاهی شامل مجهز به سیستم ISOFIX- سان روف- شیشه های جلو و عقب برقی-تنظیم الکترونیکی ارتفاع نور چراغ های جلو- رینگ آلومینیومی-کامپیوتر سفری-صندلی چرمی-کنترل سیستم صوتی از روی فرمان-سنسور دنده عقب برخودار می باشد.

مدت زمان گارانتی و کیفیت خدمات پس از فروش

مدت زمان گارانتی و کیفیت خدمات پس از فروش

لیفان X50 توسط کرمان موتور با 2 سال گارانتی و خدمات پس فروش عرضه می گردد که شبکه گسترده کرمان موتور تضمین کننده خدمات دهی مناسب در هر نقطه ایران می باشد. H30 کراس  از این حیث در وضعیت بهتری به سر می برد چرا که علاوه بر 2 سال گارانتی ارائه شده ،شبکه وسیع و کاملا گسترده ایران خودرو پشتیبان این خودرو می باشد.

کلام پایانی

کلام پایانی

در پایان این بخش باید گفت که لیفان X50 و اچ سی کراس ، کراس اور هایی ارزان قیمتی هستند که هر کدام دارای معایب و مزایای خاص خود بوده و نمی توان برتری مطلقی را به یکی از این دو گزینه داد.اما اگربرای شما ظاهر خودرو و زیبایی مهم است لیفان X50 کاملا مناسب شما خواهد بود اما اگر ظاهر تهاجی علی رغم نا هماهنگی قسمت های مختلف مد نظر شما است اچ سی کراس گزینه بهتری است.ولی بطور کل شاید لیفان ایکس 50 برای بانوان سرزمین ما و همچنین جوانان جذابیت های بیشتری دارد اما ابعاد بدنه بزرگتر و خدمات مناسب ایران خودرو برای خانواده های کم جمعیت  این جذابیت را ایجاد می نماید که H30 کراس را بعنوان گزینه اصلی خود برگزینند.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/3/5
دانگ فنگ

دانگ فنگ

خودرو H30 Cross

  • طراحی و زیبایی1
  • مصرف سوخت4
  • راحتی سرنشین5
  • امکانات و قابلیت ها4
  • ارزش خرید3

امتیاز کل

3

لیفان

لیفان

خودرو X50 اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی10
  • مصرف سوخت5
  • راحتی سرنشین8
  • امکانات و قابلیت ها8
  • ارزش خرید8

امتیاز کل

7

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی دانگ فنگ , H30 Cross , مدل 1395 تا 1396 و لیفان , X50 اتوماتیک , مدل 1394 تا 1396

امتیاز کاربران به :خودرو دانگ فنگ , H30 Cross , مدل 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    7
  • مصرف سوخت
    7
  • راحتی سرنشین
    8
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    8

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و لیفان , X50 اتوماتیک , مدل 1394 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    10
  • مصرف سوخت
    5
  • راحتی سرنشین
    8
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    8

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی دانگ فنگ , H30 Cross , مدل 1395 تا 1396 و لیفان , X50 اتوماتیک , مدل 1394 تا 1396

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده ایران خودرو لیفان
کشور تولید کننده ایران-چین ایران-چین
نام و مدل خودرو دانگ فنگ H30 کراس لیفان X50 اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران ایران خودرو کرمان موتور

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه هاچ بک هاچ بک
کلاس اتومبیل B Segment B segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر
فاصله دو محور 2610 میلیمتر 2550 میلیمتر
وزن 1230 کیلوگرم 1175 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 195/60 R 15
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 195/60 R 15

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1587 cc 1500 cc
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش چند نقطه ای انژکتوری پاشش چند نقطه ای
ظرفیت باک 51 لیتر 42 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 105 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه 102 اسب بخار در دور موتور 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 142 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه 133 نیوتن متر در طیف دور موتوری 3500 الی 4500 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک CVT
تعداد دنده (جلو) 4 5
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق مستقل برای هر چرخ
تعلیق جلو
تعلیق عقب
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان قدرت کمکی هیدرولیکی الکتریکی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز سیستم ترمز ضد قفل با سیستم توزیع الکترونیکی نیرو(ABS+EBD)
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی دیسکی
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 183 کیلومتر بر ساعت 170 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 12.5 ثانیه
مصرف سوخت شهری
مصرف سوخت جاده ایی
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 7.04 6.5 لیتر در 100 کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو4 یورو 5
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) راننده , سرنشین جلو و جانبی راننده و سرنشين
سیستم های پایداری و کمک راننده سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر) ، قفل میکرو سوییچی درب ها ،سنسور پارک،چراغ مه شکن جلو و عقب و دوربین دید عقب،ایزوفیکس ABS-EBD-BAS
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم قفل مرکزی ریموت کنترل به همراه دزدگیر سیستم ضد سرقت Key Less باز شدن دربها بدون کلید سیستم ورود بدون کلید باز شدن خودکار درب ها هنگام تصادف
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک هیدرولیک و مجهز به کلید های کنترلی سیستم صوتی و بلوتوث هندزفری با قابلیت تنظیم تلسکوپی دارای روکش چرمی سیستم حساس به سرعت کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان سیستم الکترونیکی EPS
سیستمهای تهویه مطبوع سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری صفحه نمایشی لمسی (6.5 اینچی) با قابلیت پخش فایل های تصویری و سیستم رهیاب سیستم صوتی به همراه بلندگو با قابلیت پخش DVD , CD , MP3 ورودی های USB , AUX , iPod Cable دارای نمایشگر با کیفیت بالا دارای بلوتوث
سیستمهای مولتی مدیا
سیستم صندلیهای جلو راننده با قابلیت تنظیم دستی در 6 جهت دارای سیستم پشت سری های فعال و هوشمند هنگام تصادف گرمکن صندلی ها قابلیت تنظیم صندلی راننده در جهت های مختلف دارای روکش چرم
سیستم صندلیهای عقب صندلی های عقب تاشو تنظیم برقی آینه ها به همراه گرمکن تاشوندگی آینه ها به صورت برقی دارای چراغ راهنما بر روی آینه های جانبی آینه داخلی الکتروکرومیک
سیستم آیینه ها آیینه های جانبی راهنمادار و دارای سیستم گرمایشی تنظیم برقی آینه ها به همراه گرمکن تاشوندگی آینه ها به صورت برقی دارای چراغ راهنما بر روی آینه های جانبی آینه داخلی الکتروکرومیک
سیستم شیشه ها شیشه بالابر های جلو و عقب برقی شیشه بالابر برقی سیستم یخ زدایی شیشه های جلو
سیستم های سقف سان روف برقی دارای سانروف دو حالته
سیستم روشنایی جلو چراغ های جلو ال ای دی کریستالی چراغهای LED روز سیستم اتوماتیک روشن و خاموش شدن چراغها دارای مه شکن
سیستم روشنایی عقب چراغ های عقب LED دار چراغهای LED طیفی به همراه مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور باران برای کنترل اتوماتیک برف پاکن ها کروز کنترل با سیستم محدود کننده سرعت دوربین دید عقب با قابلیت نمایش بر روی آینه داخلی سنسور دنده عقب
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 3 سال یا 60000 کیلومتر 3 سال یا 60000 کیلومتر
مطالب مرتبط