icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین معایب ام وی ام X22 ،چرا نباید ام وی ام X22 نخریم

معایب ام وی ام X22 ،چرا نباید ام وی ام X22 نخریم

comments 0 1397/6/6

با ممنوعیت واردات خودرو عرصه برای محصولات چینی از قبیل ام وی ام X22 کاملا باز شده و می توانند بدون حضور رقبای قدرتمند در بازار ایران به تاخت و تاز بپردازند .اما در این بین کراس اور های کوچک شهری چینی که این روزها استقبال زیادی هم از آنها می شود در بازار ایران کم نیستند. در این بین مدیران خودرو با عرضه محصولاتی مانند ام وی ام X33 وام وی ام X22 سعی کرده است سهم بیشتری از بازار را از آن خود نماید .در مقاله های پیشین به مزایایی ام وی ام X22 پرداختیم و 5 دلیل را برای خرید این خودرو را بیان نمودیم .اما در این نوشتار قصد داریم به معایب این خودرو بپردازیم تا مشتریان احتمالی با چشمان باز و علم به مزایا و معایب ام وی ام X22 به سراغ خرید این خودرو بروند.

آشنایی با ام وی ام X22

کمپانی چری در نوامبر سال 2016  این خودرو را در پکن و با نام تیگو 3X رونمایی کرد . تیگو 3X یا همان ام وی ام  X22 در حقیقت برادر دو قلو ام وی ام X33 محسوب می شود و در بسیاری از موارد از قبیل ابعاد بدنه تشابهات فراوانی دارند.ام وی ام X22 همزمان با ایران در کشورهای بزریلی ،شیلی و روسیه عرضه می گردد.مدیران خودرو هم چند سالی است که این شبه کراس اور چینی را به بازار ایران عرضه نموده که نسبتا با استقبال خوبی هم مواجه شده است. ام وی ام X22 در ایران با پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی عرضه می گردد که از بیشنه قدرت 106 اسب بخار و حداکثر گشتاور 135 نیوتن متر بهره می برد.

1-پیشرانه نه چندان قوی

1-پیشرانه نه چندان قوی

وقتی صحبت از کراس اور پیش می آید انتظار از آن خودرو کمی بالا می رود. همین موضوع در خصوص ام وی ام X22 نیز مصداق پیدا می کند چرا که پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی این خودرو که قدرتی برابر با 106 اسب بخار را تولید می کند به هیچ وجه جوابگوی نیاز های یک خانواده کوچک در مصارف خارج از شهری نیست . توجه داشته باشید وزن این خودرو بصورت  خالص برابر با 1250 کیلو گرم است که وقتی 4 سرنشین بزرگسال درون این خودرو بنشینند ،وزن خودرو به حدود 1600 کیلوگرم می رسد . خوب مشخصا 106 اسب بخار نمی تواند در کنار جعبه دنده اتوماتیک نه چندان پیشرفته در جاده کوهستانی و سربالایی های شدید نیاز های راننده را براورده نماید  .پس اگر قصد خرید این خودرو را دارید باید بدانید که خیلی به فکر سبقت های ناگهانی نباشید.قابل ذکر است میزان شتاب صفر تا صد ام وی ام X22 توسط مدیران خودرو اعلام نکرده اما طبق تست های غیر رسمی این خودرو از شتاب صفر تا صد 14 الی 15 ثانیه ای برخودار بود که قطعا جزو معایب X22 محسوب می گردد.

2- هندلینگ ضعیف

2- هندلینگ ضعیف

کراس اور ها بدلیل ارتفاع بیشتر معمولا از هندلینگ ضعیف تر برخودار هستند اما این مشکل در ام وی ام X22 دو چندان است. در مقاله مزایای ام وی ام X22 هم ذکر کرده بودیم که در بین رقبای خود، این خودرو جز و بلند قامتان محسوب می گردد اما همین موضوع پاشنه آشیل X22 گردید و بسیاری از مالکان و همچنین من نگارنده از هندلینگ این خودرو در سر پیچ های کاملا ناراضی هستیم. البته مدیران خودرو مدل های جدید این خودرو را به سیستم کنترل پایداری یا همان ESP مجهز نموده که تا حدودی وضعیت را بهتر نموده اما باز هم این مشکل پابرجاست.

3-جعبه دنده اتوماتیک قدیمی

3-جعبه دنده اتوماتیک  قدیمی

وظیفه انتقال قدرت در ام وی ام X22 بر عهده جعبه دنده های 5 سرعته دستی و یا 4 سرعته اتوماتیک نهاده شده است. جعبه دنده 5 سرعته دستی که وضعیتش مشخص است و ایراد خاصی به آن وارد نیست اما جعبه دنده اتوماتیک این خودرو سراسر عیب و ایراد است. اولین موردی که راننده را بسیار ناراضی خواهد کرد عدم وجود سیستم تیپ ترونیک یا تعویض دنده دستی است چرا که خودروهای ارزان تر نظیر اچ سی کراس هم از این سیستم بهره مند هستند. همانطور که اشاره شد جعبه دنده اتوماتیک این خودرو از نوع 4 سرعته می باشد اما باید بدانیم که جعبه دنده های 4 سرعته در دنیای امروزی خودرو حتی در محصولات چینی کاملا منسوخ شده است و این روزها انواع 5 سرعته و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. این سنتی بودن جعبه دنده باعث می گردد ضرایب دنده بالا رود و در نتیجه در دور های بالاتر تعویض دنده انجام گیرد که علاوه بر مصرف بالاتر ،از نریم کمتری برخودار هستند.

4-نفوذ صدای موتور به کابین

4-نفوذ صدای موتور به کابین

عایق بندی بدنه، امروزه به دغدغه خودروسازان تبدیل شده چرا که یکی از معیار های مهم در دنیا خودروسازی سکوت درون کابین می باشد . اما ام وی ام نظیر دیگر چینی های موجود در بازار از نفوذ صدا ی موتور به داخل کابین رنج می برد. این عیب بزرگ ام وی ام X22 در دور های بالاتر از 2500 بیشتر نمود پیدا می کند و با توجه جعبه دنده 4 سرعته بکار رفته دور موتور تا حد ممکن بالا رفته وسپس دنده تعویض می گردد در این حالت صدای بیشتری به داخل کابین نقوذ کرده و باعث آزردگی سرنشنیان می گردد

 

5-ایمنی نامشخص

5-ایمنی نامشخص

شاید فاکتور ایمنی در بین مشتریان ایرانی خیلی حائز اهمیت باشد اما باید توجه کنید این مهم را در ابتدای چک لیست خرید خودرو خود قرار دهید. یکی از معایب عمده ام وی ام X22 مشخص نبودن ایمنی این خودرو است بطوریکه در هیچ یک از منابع معتبر داخلی و خارجی نشانی از تست های تصادف این خودرو موجود نیست . طبق شواهد موجود X22 در هیچ یک از تست های بین الملی مانند C-NCAP شرکت نکرده است و مشخص نیست که این خودرو تا چه حد می تواند از سرنشنیان  در مقابل خطرات موجود حفاظت نماید.پس نبود ایمنی کافی یکی از عیوب اساسی ام وی ام X22 محسوب خواهد شد.

6-گشتارو بسیار پایین

6-گشتارو بسیار پایین

گشتاور یکی از فاکتور هایی است که می تواند خودروی  شما را  ازتنگناها یی مانند مسیر های سنگلاخی و جاده ناهموراه برهاند از همین رو وانت پیکاپ ها و شاسی بلند های واقعی از گشتاور بالایی برخودار هستند . از این رو بسیاری از عاشقان خودروی های شاسی بلند که قدرت مالی خرید محصولات فوق را ندارند به سراغ کراس اور های چینی بازار می روند به امید که خودروی خریداری شده در مسیر های ناهموار یاریشان کند. اما مطمئن باشید 135 نیوتن متر گشتاور خروجی ام وی ام X22 ،در سربالایی های آسفالت هم شما را یاری نخواهد کرد چه برسد به جاده های خاکی و ناهموار .البته این عیبی برای ام وی ام X22 محسوب نمی گردد فقط باید توجه داشته باشید هدف از تولید این خودرو مصارف شهری و گاها بین شهری است .پس به هیچ وجه با X22 به بیراه نزنید.

 

 

7-کم یاب بودن قطعات

7-کم یاب بودن قطعات

محصولات مدیران خودرو بطور کلی در خدمات پس از فروش کمی با مشکل روبرو هستند بطوریکه قطعات اصلی خودروهای این شرکت در بازار به سختی یافت می شود و مالک برای تهیه حتما باید به نمایندگی مراجعه نماید . از همین رو شما اگر در شهرستان زندگی می کنید و خودروی شما به هر دلیلی به قطعه ای نیاز داشته باشد باید چند روزی را برای ارسال قطعه به نمایندگی شهرتان معطل بمانید. ام وی ام X22 هم از این مقوله مستثنی نبوده و علاوه بر کم یاب بودن قطعات با مشکل گرانی قطعات یدکی نیز مواجه است چرا این خودرو  یکی از محصولات جدید مدیران خودرو محسوب می گردد .

سخن پایانی

ام وی ام X22 همانطور که در مقاله مزایایی این خودرو اشاره شد ،نسبت به رقبای هم قیمت خود محصولی زیبا و جوان پسند است و می تواند به واسطه امکانات رفاهی و آپشن های خود در کنار ارتفاع مناسب یکی از گزینه های اصلی شما محسوب گردد .اما باید توجه داشته باشید که این خودرو با ایراد هایی هم روبرو بوده که می تواند شما را از خرید این خودرو پشیمان کند. از همین رو اگر بدنبال خودروی خانوادگی برای مصارف درون شهری هستید و شتاب و قدرت بالا برای شما از اهمیت کمتری برخوردار است می توانید به خرید ام وی ام X22 فکر نمایید .اما اگر شما بدنبال رانندگی هیجان انگیز هستید و گاهی هم گذر شما به جاده های کوهستانی می افتد ،این خودرو مناسب شما نیست.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/6/6
تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی ام وی ام , X22 اتوماتیک , 1396

امتیاز کاربران به :خودرو ام وی ام , X22 اتوماتیک , 1396

  • طراحی و زیبایی
    9
  • مصرف سوخت
    10
  • راحتی سرنشین
    9
  • امکانات و قابلیت ها
    9
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    9

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی ام وی ام , X22 اتوماتیک , 1396

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده چری
کشور تولید کننده چین
نام و مدل خودرو ام وی ام X22 اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران مدیران خودرو

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه شاسی بلند
کلاس اتومبیل
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4200/1760/1570
فاصله دو محور 2555 میلیمتر
وزن 1245 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 205/55 R 16
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 205/55 R 16

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1497 cc
نوع موتور بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4
تعداد سوپاپ ها 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتور پاچش مستقیم
ظرفیت باک 50
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 105 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 135 نیوتون متر در 2750 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده جعبه دنده اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) 4
محور محرک دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مک فرسون
تعلیق عقب سیستم چندگانه ( چند پیوندی )
کمک فنرهای جلو پیچشی
کمک فنرهای عقب پیچشی
نوع سیستم فرمان برقی (ESP) تنظیم دستی تلسکوپی و ارتفاع

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 160 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه)
مصرف سوخت شهری
مصرف سوخت جاده ایی
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 6.1
استاندارد آلایندگی یورو 5
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) 2 عدد ، راننده و سر نشین جلو
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS_EBD
سیستم های امنیتی و حفاظتی ضد سرقت ایموبیلایزر ،کمربند ایمنی 3 نقطه ای قفل مرکزی با ریموت
سیستم فرمان و هدایت پذیری تنظیم تلسکوپی غربیلک فرمان
نوع غربیلک تلسکوپی
سیستمهای تهویه مطبوع اتوماتیک
سیستم صوتی و تصویری JBL با مانیتور 8.0 اینچی لمسی
سیستمهای مولتی مدیا NAVIGATION-BLUETOOTH-USB-AUX
سیستم صندلیهای جلو دستی 6 حالته
سیستم صندلیهای عقب تاشو
سیستم آیینه ها برقی تاشو و آینه الکتروکرومیک
سیستم شیشه ها برقی
سیستم های سقف سانروف برقی
سیستم روشنایی جلو زنون (HID ) / اتو لایت و روششنایی در روز
سیستم روشنایی عقب ال ای دی
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی سنسور عقب ،دوربین عقب ،کروز کنترل
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 5 سال
مطالب مرتبط