تارا برقی با چه مشخصاتی معرفی شد؟
این روزها تب خودروهای الکتریکی یا برقی به شدت داغ است و ایرانخودرو هم میخواهد با تارا برقی وارد این میدان شود. تغییرات آب و هوایی شدید که موجب مخاطرات زیستمحیطی و انسانی زیادی میشود دولتها و قانونگذاران را بر آن داشت تا استفاده از خودروهایی با قوای محرکه جایگزین را تسریع ببخشند و خودروهای الکتریکی به عنوان پیشتاز این موضوع در بازار خودنمایی میکنند. این خودروها در ابتدا قیمت بالا و شعاع حرکتی محدودی داشتند اما با پیشرفت تکنولوژی این نقیصه در حال برطرف شدن است و هماکنون خودروهای الکتریکی کارایی وجود دارند.
ایرانخودرو هم میخواهد در این زمینه خودی نشان دهد و مدیرعامل این شرکت اظهار داشته با فراهم شدن زیرساخت و الزامات توسط نهادهای مرتبط حاکمیتی از سال آینده شاهد آغاز تولید انبوه تارا برقی خواهیم بود و مشتریان خواهند توانست از طریق شرکت خودروهای سفارشی ایرانخودرو آپکو اقدام به سفارش و خرید این خودرو بکنند. به گزارش پدال و به نقل از ایکوپرس، مهدی خطیبی در حاشیه مراسم معرفی اولین نمونه نیمهصنعتی تارا برقی اعلام داشت قیمت این خودرو در مقایسه با خودروهای فعلی ایرانخودرو افزایش و تفاوت معناداری نخواهد داشت و خریداران خواهند توانست به راحتی این خودروی برقی را خریداری کنند. خطیبی خاطرنشان ساخت:
در ابتدا تیراژ تولید این محصول به دلیل عدم فراهم بودن زیرساختها پایین خواهد بود و با ایجاد زیرساختهای لازم در سطح شهر، تیراژ تولید افزایش خواهد یافت.
وی با تأکید بر لزوم اجرای فرمان ریاست جمهوری در خصوص توسعه خودروی برقی گفت:
این خودروساز با توجه به غنای نیروی انسانی و تجهیزات و همکاری با شرکتهای دانشبنیان طراحی و تولید خودرو برقی را با جدیت دنبال کرده و موفق به طراحی تارا تمام برقی شده است.
خطیبی با اشاره به مشخصات فنی تارا برقی تولید این محصول را افتخاری برای صنعت خودروی کشور دانست و اظهار کرد: تارا برقی قدرت ۱۶۰ اسب بخاری و گشتاور ۳۰۰ نیوتون متری دارد و با یکبار شارژ میتواند مسافت ۳۰۰ کیلومتری را طی کند. مدیرعامل ایرانخودرو همچنین میگوید این خودرو از قابلیت شارژ سریع ۲۰ دقیقهای سود میبرد. او مدعی شد:
تارا تمام برقی خودرویی است که کاملاً در تراز روز جهانی بوده و از منظر مشخصات فنی قابلرقابت با خودروهای همکلاس خود است.
وی با بیان اینکه گروه صنعتی ایرانخودرو حدود پنج ماه پیش به وزیر صمت قول داد، فارغ از ایجاد زیرساختها، مسیر توسعه و برقی سازی محصولات را در پیش گیرد، گفت:
هماکنون این اقدام بزرگ انجام شده و ظرف چند ماه آینده ۲۰ دستگاه دیگر از این محصول برقی تولید خواهد شد.
خطیبی بر ضرورت تأمین شارژرهای تارا برقی تأکید داشت و خاطرنشان ساخت:
این امر بر عهده شهرداریها، دولت و وزارت نیرو است تا تسهیلات لازم برای استفاده از این خودرو در شهر را فراهم کنند و در این صورت میتوانیم این محصول برقی را بهصورت انبوه تولید کنیم.
مدیرعامل ایرانخودرو به مراحل صحهگذاری تارا برقی نیز اشاره کرد و گفت:
از سازمان ملی استاندارد درخواست میکنیم تا برای انجام این اقدام برای محصول جدید تارا برقی به ما کمک کنند، ایرانخودرو در این مسیر در خدمت سازمان ملی استاندارد خواهد بود تا مستندسازی با سرعت بیشتری صورت گیرد و در نهایت با عبور از مرحله صحهگذاری، تارا تمام برقی قابلیت پلاک شدن را پیدا کند.
خطیبی درباره ری را نیز گفت این خودرو از همان ابتدای طراحی و تولید دارای بستر و ساختار برقی سازی بوده است. او افزود:
به جز سل باتری و قطعات الکترونیکی، صد درصد این محصول تولید داخل است و این موضوع کاملاً قابلاثبات بوده و جزو افتخارات کشور به شمار میرود.
وی خبر از افزایش ۳۴ درصدی عرضه در گروه صنعتی ایرانخودرو نسبت به مدت مشابه سال پیش داد و گفت همچنین از ابتدای سال تاکنون تولید کامل ۲۹۰ هزار دستگاه خودروی سواری و سنگین محقق شده است. او میگوید با افزایش عرضه محصولات، فروش خودرو به تدریج از حالت قرعهکشی خارج خواهد شد و پس از هایما این تاراست که از چرخه قرعهکشی حذف میشود.
نویسنده :
گروه خودرویی