بررسی تویوتا هایلوکس
رپرتاژ-هایلوکس در سال ۱۹۶۸ میلادی برای نخستین بار وارد خط تولید شرکت خودروسازی تویوتا شد و پس از گذشت ۴ سال یعنی در سال ۱۹۷۲ نسل دوم آن با تغییرات ظاهری و تقویت موتور به بازار عرضه شد. اولین بار در سال ۱۹۷۸ هایلوکس به شکل یک خودرو پیکاپ دو کابینه تولید و عرضه شد. در ادامه به بررسی نسل هشتم تویوتا هایلوکس میپردازیم.
امکانات رفاهی
سه مدل تویوتا هایلوکس با امکانات ظاهری و رفاهی مختلف عرضه شده است که شامل: مدل کار، مدل SR و مدل ۵SR است. امکانات رفاهی استفاده شده در مدل کار شامل: فرمان برقی، گیربکس ۶ سرعته دستی، ورود بدون کلید، شیشههای برقی، سیستم تعلیق تقویت شده برای مسیرهای سخت، نمایشگر ۶ اینچی لمسی به همراه درگاههای usb وaux ، دوربین پارک، امکان ارتباط بلوتوث و سیستم صوتی به همراه دو عدد اسپیکر میشود.
از امکانات رفاهی مدل SR میتوان به: یخچال، صندلیهای عقب جمع شونده، نمایشگر ۷ اینچی با امکانات بیشتر، سیستم صوتی به همراه ۶ عدد اسپیکر و کامپیوتر سفری در پنل فرمان اشاره کرد.
مدل ۵ SR علاوه بر امکانات دو مدل قبل شامل: چراغهای LED روشنایی در روز، چراغ مه شکن، سیستم هوشمند پشت سریها برای جلوگیری از صدمات تصادف، صندلی راننده دارای تنظیم دستی، تنظیم برقی آینهها به همراه راهنمای LED و گرم کن، تنظیم برقی تمام پنجرهها، تنظیم ارتفاع چراغهای جلو، سنسور پارک، سیستم تهویه مطبوع با کنترل دستی، سیستم تعویض دنده هوشمند و فرمان و دسته دنده اسپرت میشود.
طراحی داخل کابین
در تمام مدلهای هایلوکس مواد استفاده شده در ساخت کابین پلاستیک خشک با رنگ تیره وکیفیت معمولی میباشد؛ اما کابین این خودرو حس مدرن بودن را به سرنشین القا میکند. داشبورد منحنی شکل آن که مجهز به نمایشگر لمسی ۶ اینچی در مدل کار و ۷ اینچی در دیگر مدلها است و این نمایشگر به دوربین دید عقب اتصال داشته و به دلیل اینکه قاب دور آن وجود ندارد شبیه تبلت است. پایینتر از نمایشگر کلیدهای تهویه مطبوع کنترل دستی قرار دارند که دکمههای چرخان و فشاری دارد. فرمان جدید این خودرو با روکش پلاستیکی به صورت سه پر است کلیدهایی برای کنترل سیستم صوتی و تلفن همراه روی آن تعبیه شده است. روکش صندلیها جنس پارچهای داشته و در کنار زیبایی کیفیت خوبی هم دارند؛ اما با توجه به قیمت این خودرو انتظار روکش چرمی برای صندلیها میرود. فضای کابین مخصوصاً برای افراد با قد متوسط مناسب است؛ اما فضای پا و سر برای سرنشینان عقب بلند قد کمی کوچک است. در مدل کار، از قطعات پلاستیکی سخت برای جای دست در تودریها استفاده شده است و در دو مدل دیگر علاوه بر این قطعات قطعات نقرهای رنگ کرمی در بالای این قسمت به چشم میخورد.
تویوتا هایلوکس با موتور ۲ لیتری و قدرت ۱۳۴ اسب بخار در مدل پیکاپ دودیفرانسیل با گیربکس خودکار، شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر آن در ۱۶ ثانیه به دست میآید. گزارش شده است که تعویض فیلتر، روغن موتور و لنت ترمز پس از ۵۰ هزار کیلومتر رانندگی مورد نیاز میشود. با این خودرو به راحتی میتوان در جادههای ناهموار و شیبهای تند بدون مشکل برای عبور از صخرهها و یا شنهای روان با تنظیم حالت رانندگی روی ۴H (که حالت دو دیفرانسیل است) رانندگی کرد. هنگام حرکت در دور موتورهای پایین به دلیل عایق بندی کابین صدای زیادی داخل آن شنیده نمیشود ولی با افزایش دور موتور کمی صدای موتور به داخل کابین نفوذ میکند ولی آزاردهنده نیست. در جادههای هموار با تنظیم حالت رانندگی روی ۲H (که حالت تک دیفرانسیل است) با استفاده از سیستم تعلیق دو جناغه رانندگی خوبی را میتوان تجربه کرد ولی به دلیل استفاده از سیستم فنربندی تخت در عقب سواری برای سرنشینان عقب کمی خشک است.
با توجه به اینکه سایت دیوار هم اکنون بزرگترین بستر درج آگهی رایگان خودرو به شمار میرود برای خرید و فروش خودروی تویوتا هایلوکس به آگهیهای بخش خرید خودرو مراجعه کنید.
منبع:ویرلن
نویسنده :
رپرتاژ