800 سفارش برای اولین خودرو پرنده
از دیرباز یکی از آرزوهای بشر تولید خودروهای پرنده بود بطوریکه در بسیاری فیلم های تخیلی شاهد اینگونه خودروهای بوده ایم. اگر حدود 20 سال پیش صبحت از خودورهایی بود که علاوه بر روی زمین قابلیت پرواز را نیز داشتند امر ناممکن تلقی می شد ،اما امروزه شاهد هستیم این رویای دیرین در حال تحقق بخشیدن است چرا که شرکت سامسون اسکای اعلام کرده هشتصدمین سفارش را برای اولین خودرو پرنده تاریخ دریافت کرده است.
بنا بر اعلام این شرکت تاکنون از 24 کشور دنیا برای خرید این وسلیه نقلیه دو زیست اعلام خرید شده است. همچنین از 50 ایالت موجود آمریکا 46 ایالت به جمع خردیداران پیوسته اند.بنا بر همین گزارش تاکنون 800 سفارش بدست شرکت سامون اسکای رسیده است ،از همین رو عزم مدیران این شرکت برای تولید خودرو پرنده سوییچ بلید بیش تر از پیش شده است.
سامسون اسکای برای اولین بار در سال 2009 در فستیوال مدل سازی EEA AirVenture Oshkosh معرفی شد و اکنون پس از گذشت 9 سال توجهات بسیاری به سمت این محصول آینده نگرانه جلب شده است. این خودرو در آخرین نمایش عمومی خود در نمایشگاه صنایع هوایی بسیار مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.
خودروی پرنده سویچ بلید وسیله نقلیه 3 چرخی است که دارای کابین دو نفره بوده و به منظور قابلیت پرواز دارای دو بال کشیده است.حداکثر سرعت تعریف شده برای این خودرو در آسمان برابر با 322 کیلومتر است اما سرعت قابل اطمینان برابر با 257 کیلومتر اعلام شده است. این خودرو برخلاف ظاهرش بر روی زمین محصولی سریع محسوب می گردد چرا که میزان بیشنه سرعت این خودرو بر روی چرخهایش برابر با 201 کیلومتر است. تمامی این اعداد و ارقام توسط پیشرانه 4 سیلندر 190 اسب بخاری قابل دستیابی است .شاید میزان قدرت و نوع موتور بکار گرفته شده خیلی خاص نباشد اما باید توجه داشت میزان قدرت به وزن سویچ بلید برابر با شورولت کوروت است.
قابل ذکر است بکار گیری این وسیله نقیله در حمل و نقل شهری هنوز هم امکان پذیر نمی باشد چرا که سویچ بلید برای جدا شدن از زمین به 338 متر باند نیاز دارد و این در حالی است که برای فرود نیز این میزان به 448 متر افزایش خواهد یافت و این به معنای محدودیت است.اما مدیران این شرکت در حال رفع این معضل هستند بطوریکه یکی از راهکارهای پیشنهاد تیک آف و فرود عمودی است. مدیرعامل این شرکت بیان کرده که خودروی پرنده سوییچ بلید قادر خواهد بود با تکنولوژیهای فعلی و زیرساختهای کنونی، فعالیت کند.
نویسنده :
میلاد حسینی