icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه لیفان X60 با ام وی ام X33 S

مقایسه لیفان X60 با ام وی ام X33 S

comments 0 1397/8/5

مقایسه ام وی ام X33 و لیفان X60 را می توان رقابت چینی های کهنه کار دانست چرا که  ام وی ام X33 یکی از قدیمترین کراس اوور های چینی بازار ایران محسوب می گردد و لیفان X60 هم توسط کرمان موتور سالهاست که عرضه می گردد.از همین رو در بازار دست دوم و همچنین صفر کیلومتر، مشتریان بین خرید این دو خودرو مردد خواهند ماند.از همین رو مقایسه شانه به شانه مابین این دو کراس اوور خواهیم داشت تا دریابیم کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد.

مقایسه ابعاد ام وی ام X33 با لیفان X60

ام وی ام X33 S از نظر طولی کاملا از رقیب خود در وضعیت بهتری قرار درد اما مهندسان این برند چینی نتوانسته اند از طول بیشتر در جهت ایجاد فضای داخلی بهره ببرند چرا که لیفان به رغم طول کمتر از فاصله دومحوری بیشتری بهره می برد که در نهایت منجر به افزایش فضای کابین شده است. همچنین ارتفاع بیشتر لیفان از دو منظر در وضعیت بهتری نسبت به رقیب هموطن خود  است .اولین حسن ارتفاع بیشتر، به فضای بالای سر سرنشینان باز خواهد گشت و دومین حسن به ارتفاع بیشتر کف خودرو از جاده باز خواهد گشت که برای یک کراس اوور مزیت خوبی محسوب می گردد.

جالب این است که ام وی ام X33 S  با ابعادی نزدیک به لیفان X60 از وزن بیشتری برخوردار است که نقیصه ای بزرگ خواهد بود.

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

فاصله دو محور
میلیمتر

وزن

ام وی ام X33 S

4419

1765

1651

2510

1420

لیفان X60

4325

1790

1690

2600

1350

 

مقایسه طراحی ظاهری

مقایسه طراحی ظاهری
مقایسه طراحی ظاهری

همانطور که در ابتدای این نوشتار اشاره شد ،ام وی ام X33 از قدیمترین کراس اور های بازار ایران شناخته می شود که تاکنون چندین نسل از آن توسط چری و مدیران خودرو به بازار عرضه شده است. اما آخرین نسل این خودرو که با پسوند S عرضه می گردد برخلاف دیگر محصولات چری از زبان طراحی این برند چینی خیلی بهرمند نشده است از همین رونمای عقب خودرو با تغییرات جزیی دقیقا شبیه به نسل اول است که جذابیت خاصی ندارد.اما در نمای جلو همه چیز تغییر کرده و با چراغهای نستبا کشیده و جلو پنجره جذاب تر از نسل های قبلی روبرو هستیم ولی همچنان نمیتواند راضی کننده باشد.البته چراغهای روزتاب خطی و سپر جدید می تواند جوانان را سوی خود جذب نماید. در نمای جانبی با رینگ هایی روبرو هستیم که به مراتب از نسل های پیشین زیباتر بوده و برای یک کراس اوور چینی کاملا مناسب است .بارزترین ویژگی طراحی این کراس اوور به تریم دو رنگ بدنه باید اشاره کرد که به مانند کراس اور های روز دنیا رنگ سقف و بدنه متفاوت است.

لیفان X60 در زمان عرضه به بازار ایران از ظاهری شبیه به هیوندای سانتافه نسل قبل بهره می برد از همین رو توانست به فروش خوبی دست یابد اما تداوم عرضه این خودرو با همان ظاهر اولیه باعث گردید که رقبای دیگر نظیر همین ام وی ام X33 گوی رقابت را از این خودرو بربایند. لیفان X60 در نمای جلو خودرو از چراغهای بزرگ و نسبتا جذاب در کنار جلو پنجره بزرگ شبیه به محصولات سابق  هیوندای سود می برد. در نمای جانبی هم بیش از هر چیز گلگیر ها ورم کرده جلب توجه می کند. در نمای عقب که در نسخه فیس لیفت شده تغییراتی را تجربه کرده است با چراغهای چند ظلعی روبرو هستیم که با دیگر اجزای خودرو هارمونی خاص خود را دارد.

در پایان این بخش باید تاکید کرد ام وی ام X33 S بدلیل بروز بودن ظاهرش می تواند از جذابیت های بیشتری برخوردار باشد .

مقایسه طراحی داخلی

مقایسه طراحی داخلی
مقایسه طراحی داخلی

 با ورود به کابین لیفان X60 با طراحی تاریخ گذشته روبرو هستیم که این روزها دیگر در محصولات چینی دیده نمی شود.در قسمت مرکزی داشبورد بخش برآمده ای وجود دارد که ورودی های هوا و سیستم صوتی در آن تعبیه شده است. در زیر این قسمت سه ولوم دایره ای شکل جهات تنظیم دستی سیستم تهویه مطبوع حضور دارد وهمچنین پنل پشت فرمان از یک دایره مرکز استفاده شده که میزان سرعت را هم به صورت دیجیتالی وهم به صورت عقربه ای به نمایش می گذارد .

طراحان  چری بر خلاف ظاهر خودرو برای کابین ام وی ام X33 سنگ تمام گذاشته اند و درون این خودرو را به مانند دیگر محصولات چری جذاب و جوان پسند طراحی کرده اند. طراحی غیر قرینه داشبورد در ابتدا توجهات را به خود جلب می نماید که در میانه آن صفحه نمایش لمسی قرار گرفته است. همچنین غربیلک فرمان با ظاهر مدرن و با حضور کنترلر های سیستم صوتی و کروز کنترل جذابیتی دو چندان برای این کراس اوور چینی فراهم آورده است.در برخی از نقاط درون کابین ،قطعات نقره ای رنگ مورد استفاده قرار شده که در زیبایی بصری نقشی مفید را ایفا کرده است.

بطور کلی ام وی ام X33 با طراحی بروز و مدرن داخلیش بدون شک بهتر از لیفان X60 عمل کرده است.

مقایسه مشخصات فنی ام وی ام X33 S و لیفان X60

مقایسه مشخصات فنی ام وی ام  X33 S و لیفان X60
مقایسه مشخصات فنی ام وی ام  X33 S و لیفان X60

پیشرانه  2.0 لیتری تنفس طبیعی به منظور نیروی محرکه ام وی ام X33 در نظر گرفته شده تا بتواند از پس وزن سنگین این کراس اوور نه چندان بزرگ برآید.نیروی این موتور توسط جعبه دنده CVT تنها به چرخهای جلو منتقل خواهد شد. از آنجایی که مدیران خودرو علاقه ای به اعلام مصرف سوخت محصولاتش در کاتالوگ رسمی ندارد ، در خصوص میزان مصرف سوخت این خودرو اطلاعی در دسترس نیست اما طبق منابع بین الملی ام وی ام X33 با این پیشرانه از مصرف سوخت در سیکل ترکیبی 9 لیتر در 100 کیلومتر برخوردار است که عدد نا امید کننده محسوب می گردد.

در خصوص تجربه رانندگی با این خودرو باید گفت که وزن زیاد و قدرت کم باعث گردیده ام وی ام X33 S از کشش پایین و شتاب اولیه ضعیفی برخوردار باشد بطوریکه در سربالایی های شدید این خودرو در حالت اتوماتیک نمی تواند از پس وزن خود برآید و با توجه به اینکه این خودرو از سیستم کنترل کشش در سربالایی برخوردار نیست تنها راه برای نجات از این وضعیت استفاده از حالت دستی دنده می باشد.قابل ذکر است این کراس اوور به هیچگونه سیستم کنترل پایداری خاصی از قبیل EPS نیز مجهز نشده از همین رو از مانورهای ناگهانی با ام وی ام X33 باید خوداری کرد اما سیستم تعلیق و فنر بندی خودرو برای رانندگی شهری و آرام مناسب است هر چند که گزارش هایی مبنی بر خشک بودن و دریافت احساس کوبش در عقب خودرو دریافت شده است.

در مقابل لیفان X60 از پیشرانه 1.8 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 126 اسب بخار و حداکثر گشتاور 168 نیوتن متر بهره می برد . وظیفه انتقال نیرو این موتور بر عهده جعبه دنده CVT نهاده شده است. از میزان شتاب صفر تا صد این خودرو اطلاعاتی منتشر نشده است اما میزان مصرف لیفان X60 با جعبه دنده CVT برابر با 8.5 خواهد بود که تقریبا عدد نا امید کننده ای در این سگمنت محسوب می گردد.

با توجه به اعداد و ارقام خروجی این خودرو مشخص است که لیفان X60 از قدرت کمتری در مقابل رقیب خود برخوردار است اما توجه داشته باشید که این  خودرو از وزن کمتری بهره می برد که از نظر نسبت قدرت به وزن با رقیب خود تقریبا برابر است. همچنین این خودرو بدلیل  موتور نه چندان قدرتمند و جعبه دنده قدیمی همانند ام وی ام X33 در سربالایی های تند دچار مشکل می گردد گه رانندگان را مجبور به استفاده از حالت دستی می نماید. همچنین لیفان X60 به دلیل قدمت خود از داشتن آپشن کنترل ایستایی در سربالایی محروم است که چنین آپشنی می توانست کمک شایانی به این کراس اور چینی نماید.وضعیت هندلینگ و میزان نرمی این خودرو تقریبا مشابه رقیب خود است.

در نهایت باید گفت که هر دوگزینه از وضعیتی مشابه به یکدیگر بهره می برند و عملا هیچکدام ارجحیت خاصی به دیگری ندارد.

 خودرو

حجم موتور
سی سی

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

ام وی ام X33 S

1971

تنفس طبیعی

136

180

-

7

CVT

لیفان X60

1794

تنفس طبیعی

126

168

-

8.5

CVT

ایمنی

ایمنی
ایمنی

ام وی ام X33 برخلاف دیگر چینی ها ،در تست موسسه  C-NCAP شرکت نکرده یا حداقلی اطلاعاتی در این خصوص موجود نیست .اما  نسل های پیشین این خودرو در سال 2011 در تست ایمنی موسسه ANCAP که مخفف Australasian New Car شرکت کرد و تنها موفق به کسب 2 ستاره شد که نشان از ایمنی بسیار پایین این محصول چری است.این خودرو در نسخه های موجود در ایران خود از امکانات بسیار محدود ایمنی نظیر دو کیسه هوا ،سیستم های ترمز ABS و EBD بهره می برد

لیفان X60 از موسسه C-NCAP تنها موفق به دریافت 4 ستاره شده است که کاملا گویایی وضعیت ناگوار ایمنی این خودرو می باشد. از امکانات ایمنی حاضر در این کراس اور باید به ترمز ضد قفل (ABS) و توزیع هوشمند نیروی ترمز (EBD)،دو کیسه هوا اشاره کرد.توجه نمایید که لیفان X60 همانند هموطن خود حتی از داشتن سامانه کنترل پایداری ESP محروم است.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

ام وی ام X33 از نظر امکانات رفاهی کاملا برتر از لیفان X60 خواهد بود چرا که به گزینه های متعددی از قبیل سنسور پارک، روکش چرمی صندلی ها، تنظیم صندلی راننده در 6 جهت، تنظیم برقی آینه کناری، تهویه مطبوع خودکار، کروز کنترل، دوربین عقب ،صفحه نمایش لمسی 8 اینچی ،سانروف، مه شکن جلو و عقب، پشتیبانی سیستم ترمز از ABS  و EBD، تنظیمات سیستم رانندگی بین دو حالت eco و sport مجهز شده است.

لیفان X60 در نسخه جدید خود از تجهیزاتی شامل نمایشگر ۸ اینچی لمسی،دوربین پارک، ناوبری ماهواره‌ای، رادیو پخش با ۶ بلندگو، قابلیت تماس تلفنی و ارتباط بلوتوث با گوشی هوشمند، DVD پلیر، درگاه USB و AUX، ریموت کنترل و کارت‌خوان SD نیز قابل استفاده هستند. پرده و گرم‌کن شیشه عقب، فرمان تلسکوپی قابل تنظیم، تهویه مطبوع تک حالته و شارژر ۱۲ ولت USB سود می برد.

مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش

مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش

ام وی ام X33 با سه سال گارانتی از سوی مدیران خودرو  به مشتریان تحویل می گردد . شبکه خدمات پس از فروش مدیران خودرو از گستردگی خوبی برخوردار است و از آنجایی که این خودرو از مدتها پیش در بازار حضور دارد قطعات یدکی آن نیز در دسترس است

لیفان X60هم با سه سال گارانتی از سوی کرمان موتور عرضه شده و وضعیت سیستم خدمات فروش این شرکت گسترده تر از مدیران خودرو است.

کلام پایانی

کراس اور های ارزان قیمت در حد و اندازه لیفان X60 و ام وی ام X33 در بازار دارای تعدد گزینه است اما اگر به واقع تصمیم گرفته اید یکی از این دو خودرو را خریداری نمایید با گفت که نتایج بالا نشان می دهد هر دو خودرو در یک حد و اندازه هستند و نمی توان بطور قطع یکی را برتر از دیگری دانست .اما ام وی ام X33 با توجه آپسن های بیشتر و جذابیت های طراحی کابین و ظاهر خودرو گزینه معقول تری به نظر می رسد.

قابل ذکر است جدول ذیل توسط کاربران بروزرسانی می شود شما هم می توانید در بخش نظر دهی به این دو خودرو امتیاز دهید تا در بروزرسانی جدول ذیل دخیل باشید.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/8/5
ام وی ام

ام وی ام

خودرو X33 S

  • طراحی و زیبایی8
  • مصرف سوخت7
  • راحتی سرنشین8
  • امکانات و قابلیت ها8
  • ارزش خرید7

امتیاز کل

7

لیفان

لیفان

خودرو X60 اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی8
  • مصرف سوخت8
  • راحتی سرنشین9
  • امکانات و قابلیت ها8
  • ارزش خرید9

امتیاز کل

8

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی ام وی ام , X33 S , 1395 تا 1396 و لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

امتیاز کاربران به :خودرو ام وی ام , X33 S , 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    8
  • مصرف سوخت
    7
  • راحتی سرنشین
    8
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    7

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    8
  • مصرف سوخت
    8
  • راحتی سرنشین
    9
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    9

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی ام وی ام , X33 S , 1395 تا 1396 و لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده چری لیفان
کشور تولید کننده چین ایران-چین
نام و مدل خودرو ام وی ام x33 S لیفان X60 اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران مدیران خودرو کرمان موتور

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه شاسی بلند شاسی بلند
کلاس اتومبیل J segment J segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4419/1765/1651
فاصله دو محور 2510 میلیمتر 2600 میلیمتر
وزن 1375 1330 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 215/60/ R17 215/60 R 15
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 215/60/ R17 215/60 R 15

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1971 cc 1794 cc
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش چند نقطه ای انژکتوری پاشش چند نقطه ای
ظرفیت باک 57 لیتر 55 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 139 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه 131 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 182 نیوتون متر در 4300 تا 4500 دور در دقیقه 168 نیوتون متر در 4200 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده اتوماتیک CVT سیستم انتقال قدرت متغیر پیوسته (CVT)
تعداد دنده (جلو) 7
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق مستقل برای هر چرخ
تعلیق جلو مک فرسون مک فرسون
تعلیق عقب نیمه مستقل تیرچه یک تکه محور عقب
کمک فنرهای جلو فنر پیچشی
کمک فنرهای عقب فنر پیچشی
نوع سیستم فرمان قدرت کمکی هیدرولیکی هیدرولیک

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز روغنی با بوستر خلائی روغنی با بوستر خلائی
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 175 کیلومتر بر ساعت 170
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه)
مصرف سوخت شهری
مصرف سوخت جاده ایی
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 9.5 لیتر در 100 کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو 5 یورو5
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) 2 عدد راننده و سرنشینن 2 عدد ، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS دارای 4 کاناله به همراه EBD
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم ضد سرقت الکترونیکیImmobilizer به ، قفل مرکزی با ریموت ، کمربند ایمنی 3 نقطه ای سیستم هشدار دهنده باز بودن دربها ، قفل ایمنی کودک ، قفل مرکزی به همراه ریموت کنترل ، سیستم ضد سرقت ، سیستم هشدار دهنده باز بودن درب
سیستم فرمان و هدایت پذیری قدرت کمک هیدرولیکی
نوع غربیلک کنترل سیستم صوتی از روی غربیلک فرمان
سیستمهای تهویه مطبوع سیستمهای تهویه مطبوع اتوماتیک کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری مانیتور 8 اینچی لمسی به همراه ورودی USB ، 4 بلندگو ، کامپیوتر سفری ، کنترل صدا از روی فرمان رادیو پخش MP3 / CD به همراه 6 بلند گو
سیستمهای مولتی مدیا تنظیم صندلی راننده در 6 جهت ، دارای روکش چرمی ، گرمکن صندلی ، تنظیم صندلی جلو کنار راننده در 4 جهت
سیستم صندلیهای جلو تنظیم صندلی راننده در 6 جهت ، دارای روکش چرمی ، گرمکن صندلی ، تنظیم صندلی جلو کنار راننده در 4 جهت تنظیم دستی ، روکش چرم
سیستم صندلیهای عقب روکش چرم
سیستم آیینه ها تنظیم برقی تنظیم برقی ، دارای راهنما
سیستم شیشه ها شیشه بالابر برقی برای 4 در بالابر شیشه های جلو و عقب برقی ، گرمکن شیشه عقب ، دارای سیستم پاور ویندو ، برف پاک کن عقب ، پرده شیشه عقب
سیستم های سقف سان روف برقی سان روف دو حالته برقی با شیشه چاپ سیلک مانع تابش مستقیم نور خورشید
سیستم روشنایی جلو دارای مه شکن قابلیت تنظیم نور چراغها ، چراغهای هالوژن دارای مه شکن ، سنسور روشن شدن خودکار چراغها
سیستم روشنایی عقب دارای مه شکن چراغهای LED به همراه مه شکن
سنسورهای پیش فعال سنسور پارک خودرو سیستم سنسور دنده عقب
سیستم های کمک رانندگی هشدار دهنده میزان لنت ترمز ، چراغ اخطار روی دربها ، درب بازکن صندوق و باک از داخل
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 3 سال یا 60000 3 سال یا 60000 کیلومتر
مطالب مرتبط