icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه رنو سیمبل و کیا سراتو سایپا ،سدان های شهری باکیفیت

مقایسه رنو سیمبل و کیا سراتو سایپا ،سدان های شهری باکیفیت

comments 0 1397/1/7

معضل ترافیک شهرهای بزرگ و نبود جای پارک و بسیاری مشکلات دیگر باعث شده که خریداران خودرو روی خوشی به سدان کوچک شهری نشان دهند. اما در بازار ایران  این بخش  در دست خودروسازان وطنی و چینی بوده که بدلیل کیفیت پایین محصولات تولیدی باعث شده که کسانی که به دنبال محصولات با کیفیت هستند به سراغ گزینه های معتبر خارجی رفته و قید محصولات وطنی را بزنند. رنو سیمبل بعنوان یک فرانسوی اصیل مدتهاست که در بازار حضور دارد و علی رغم قصور در تبلیغات توسط نگین خودرو توانست به فروش قابل قبولی در سطح خود دست یابد.گزینه بعدی که علاقمندان به این سگمنت در پیش روی خود دارند کیا سراتو 2000 نسل قبلی است که توسط سایپا تولید می گردد. این خودرو هر چند که توسط یک خودروساز وطنی تولید می شود اما از آنجا زیر نظر مستقیم شرکت مادر این عمل انجام می شود هنوز دارای کیفیت قابل قبولی بوده و می توان بعنوان یک خودروی کره ای روی آن حساب باز کرد. در این مقاله قصد دارد گزینه های غیر چینی و غیر ایرانی را روبروی هم قرار دهیم تا دریابیم کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد.

ابعاد بدنه

وقتی قصد داریم ابعاد سدان های کوچک شهری را بررسی می کنیم نباید بدنبال ابعاد بزرگتری باشیم چرا یکی از برگ های برنده اینگونه خودرو ابعاد خارجی کوچکتر در عین فضای داخلی بیشتر است.با نگاهی به جدول ذیل متوجه خواهیم شد که سراتو از ابعاد خارجی بزرگتری بهره می برد اما در واقع این رنو سیمبل است که در فضای داخلی بهتر عمل کرده است بطوریکه فضای سر و جلو پای سرنشینان کاملا بهتر از رقیب خود عمل کرده است.سراتو در فضای ردیف عقب کمی تنگ تر از رنو سیمبل است و کمی برای پای سرنشنیان ایجاد مزاحمت می کند .اما رنو سیمبل مانند ال 90 به فضای درونی و همچنین ارتفاع خودرو اهمیت بیشتری قائل شده است. اختلاف ارتفاع سراتو سایپا و رنو سیمبل هم به همین دلیل است.

 

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

وزن

فاصله دو محور
میلیمتر

سراتو 2000

4530

1775

1460

1310

2649

رنو سیمبل

4348

1733

1517

1081

2634

مقایسه طراحی ظاهری سراتو 2000 و رنو سیمبل

کیا سراتویی که توسط سایپا مونتاژ می گردد مربوط به نسل گذشته این خودرو می باشد که در طول سالهای 2008 تا 2013 در کره تولید شده است . از همین روطراحی این خودرو مربوط به زبان پیشن طراحی کیا بوده و نباید از آن چهره ای مدرن را انتظار داشت.اما بسیاری متعقد هستند که این نسل از سراتو از جذابیت بیشتری نسبت به نسل جدید خود برخودار بود و دلیل موفقیت نسل پیشین را همین مهم می داستند.استفاده از خطوط تیز و مستقیم و همچنین زوایای تند در جای جای بدنه باعث گردیده که چهره این سدان کوچک شهری جذاب و تهاجمی گردد.

رنو سیمبل هم اکنون در نسل سوم خود بسر می رسد و چندین سال هم با همین ظاهر عرضه می گردد . نسل اول این خودرو در سال 1999 به منظور تقاضای خودروهای های ارزان قیمت و اقتصادی بازار اروپا تولید گردید و در ادامه این خودرو جایگزین تندر 90 شد که هنوز هم در ایران تولید می شود. در حقیقت نسل سوم این خودرو بطور کل بر روی پلت فرم تندر90 سوار شده است و در عملکرد فنی کاملا شبیه به این خودرو است و فقط طراحی داخلی و خارجی این خودرو تغییر کرده است.از همین رو در طراحی این خودرو هم سادگی تندر 90 به چشم می خورد.رنو سیمبل در طراحی خود برخلاف رقیب کره ای خود از خطوط نرم و منحنی استفاده کرده است . این سبک طراحی در چراغهای جلو و عقب خودرو نیز دیده می شود.از همین رو ظاهر این خودرو کاملا آرام و خانواده پسند شده و سادگی بیش از حد آن کمی آزاردهنده برای قشر جوان می باشد.

با این احتساب سراتو سایپا بدون شک می تواند منتخب این بخش نام بگیرد چرا که همه اقشار جامعه و مخصوصا جوانان را در بر می گیرد.

مقایسه طراحی داخلی سراتو 2000 و رنو سیمبل

مقایسه طراحی داخلی  سراتو 2000 و رنو سیمبل
مقایسه طراحی داخلی  سراتو 2000 و رنو سیمبل

کیا سراتو در طراحی داخلی خود به هم به خوبی عمل کرده است و در زمان خود بسیار جذاب و مدرن به نظر می رسید. استفاده از پنل پشت فرمان با طرح سیلندی و عقربه ای با پشت زمینه قرمز رنگ ،کاملا مورد قبول جوانان قرار گرفته است. همچنین استفاده از قطعات نقره ای رنگ در برخی  نقاط داشبورد و روی درب های باعث جذابیت بصری کابین این خودرو شده است. همچنین کیفیت عالی متریال داخلی برای یک خودروی شهری کاملا مناسب به نظر می رسد.

رنو برای کابین  سیمبل همان سبک طراحی ال90 را استفاده کرده است با این تفاوت که کمی حس مدرن بودن را با ایجاد المان هایی نظیر صفحه نمیش لمسی ،طراحی نامتقارن تهویه مطبوع و استفاده از قطعات براق در برخی قسمتهای به مدرن کردن کابین کمک کرده است.اما همچنان فرمان قدیمی و روی دربی های ساده برای یک خودروی بالای 100 میلیون ضعیف ارزیابی می شود.

کیا سراتو ماننده بخش طراحی ظاهری می تواند برنده بلامنازع طراحی داخلی باشد چرا که هنوز بعد از گذشت چندین سال هنوز هم جذاب است.

مقایسه مشخصات فنی سراتو 2000 و رنو سیمبل

مقایسه مشخصات فنی  سراتو 2000 و رنو سیمبل
مقایسه مشخصات فنی  سراتو 2000 و رنو سیمبل

سراتو 2000 سایپا  به یک پیشرانه 2.0 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 154 اسب بخار و گشتاور 194 نیوتن متری مجهز شده است. این میزان قدرت و گشتاور توسط جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل می گردد. مجموع سیستم فنی این خودرو باعث می گردد که در مدت زمان 10.5 ثانیه سرعت خود را از حالت سکون به 100 کیلومتر در ساعت برساند و این شتاب را تا حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت حفظ نماید.

همانطور که اشاره شد مشخصات فنی رنو سیمبل دقیقا با تندر 90 یکسان است از همین رو این خودرو به موتور 1.6 لیتری تنفس طبیعی با حداکثر توان 105 اسب بخار و بیشنه گشتاور 145 نیوتن متر مجهز گردیده است. این موتور به منظور انتقال قدرت به چرخهای جلو به جعبه دنده سنتی 4 سرعته اتوماتیک مجهز شده است.قابل ذکر است حداکثر سرعت سیمبل برابر با 175 کیلومتر در ساعت می باشد.

در روی کاغذ و با بررسی مشخصات فنی این سراتو است که می تواند گزینه اول باشد اما رنو سیمبل همانند تندر90 در عملکرد فنی فوق العاده عمل کرده است چرا که با حجم کمتر موتور  و جعبعه دنده قدیمی دارای شتاب برابر با رقیب خود و همچنین دارای مصرف کمتر است. دلیل این امر مشخص است چرا که با نگاهی به وزن این دو خودرو در بخش ابعاد متوجه خواهیم شد که سراتو حدود 300 کیلوگرم وزن اضافی دارد که مجبور شده است این میزان را با حجم موتور و مصرف بیشتر بنزین جبران نماید.

 

نوع خودرو

حجم موتور

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

سراتو 2000

2.0

تنفس طبیعی

154

194

10.5

7.7

6 سرعته اتوماتیک

رنو سیمبل

1.6

تنفس طبیعی

105

145

10.1

5.8

4 سرعته اتوماتیک

ایمنی

ایمنی
ایمنی

رنو سیمبل در ابتدای حضورش توانست از موسسه Euro NCAP 4 ستاره ایمنی را دریافت کند . این خودرو همانند تندر 90 خودروی کم آپشن است و از امکانات معدود ایمنی می توان به دو کیسه هوا و ترمز ABS، EBD و اشاره کرد.

کیا سراتو هم تواسنت در تست تصادف ادراه امنیت بزرگراهای آمریکا IIHS حداکثر امیتاز را کسب کند. این خودرو از امکانات ایمنی نظیر 4 کیسه هوا ،  سیستم های ترمز و کنترل پایداری این خودرو می توان به ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه‌ایABS – EBD  اشاره کرد.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

سراتو 2000 سایپا خودروی فول آپشن محسوب می گردد که با اکثر امکانات روز از قبیل فرمان هیدرولیک، کلیدهای کنترلی روی فرمان، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب، شیشه‌های بالابر برقی، آینه‌های جانبی برقی مجهز به چراغ راهنما، چراغ هشدار دهنده عیب موتور، کروز کنترل، غربیلک فرمان و دسته دنده چرمی، سنسور نور، سیستم تهویه مطبوع خودکار، رینگ 16 اینچی آلومینیومی،سیستم ورود بدون کلید ،دکمه روشن و خاموش موتور ،صفحه نمایش لمس مجهز به ره یاب ماهواره عرضه می گردد.

در مقابل همانطور که اشاره شد رویه رنو برای آپشنال کردن کردن سیمبل همان رویه تندر 90 است از همین رو نباید انتظار امکانات خاصی از این خودرو داشت. رنو سیمبل از امکاناتی نظیر کروز کنترل, صفحه نمایش اطلاعات, صفحه نمایش دمای بیرون, رینگ آلومینیومی-سنسور دنده عقب مجهز شده است.

مدت زمان گارنتی و خدمات پس از فروش

مدت زمان گارنتی و خدمات پس از فروش

سراتو2000 با 3 سال گارانتی و خدمات پس از فروش از سوی سایپا عرضه می گردد .همچنین سایپا با شبکه گسترده خدمات پس از فروش خود پشتیبان این خودرو خواهد بود. رنو سیمبل هم با همین میزان مدت زمان گارانتی عرضه می گردد اما نگین خودرو در زمینه خدمات پس از فروش کاملا ضعیف عمل کرده و در بیشتر مواقع مالکان این خودرو از نبود قطعات بدنه این خودرو شکایت دارند. همچنین خدمات پس از فروش نگین خودرو در ابتدای راه قرار دارد و به گستردگی سایپا نمی باشد.

کلام پایانی

سراتو سایپا مدتهاست که در بازار ایران توسط اطلس خودرو و سپس سایپا حضور دارد و مالکان این خودرو به شدت از استهلاک کم ،سواری نرم و عملکرد فنی این خودرو راضی هستند و کمترین گزارش خرابی از این خودرو گزارش شده است. همچنین طراحی زیبا وجوان پسند این خودرو تا به امروز جذاب به نظر می رسد .

اما رنو سیمبل در حقیقت تندر 90 پیشرفته است که از امکانات کم ،سواری خشک ،ظاهری ابتدایی بهره می برد .هر چند که عملکرد فنی این خودرومناسب ارزیابی شده است اما قیمت بالای 100 میلیون اصلا مناسب این خودرو نبوده و بطور قطع سراتو سایپا انتخاب قطعی این مقایسه خواهد بود.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/1/7
کیا

کیا

خودرو سراتو 1600 (مونتاژ)

  • طراحی و زیبایی7
  • مصرف سوخت6
  • راحتی سرنشین7
  • امکانات و قابلیت ها7
  • ارزش خرید7

امتیاز کل

6

رنو

رنو

خودرو سیمبل PE

  • طراحی و زیبایی1
  • مصرف سوخت1
  • راحتی سرنشین1
  • امکانات و قابلیت ها2
  • ارزش خرید1

امتیاز کل

1

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی کیا , سراتو 1600 (مونتاژ) , مدل 1393 تا 1396 و رنو , سیمبل PE , مدل 2015 تا 2017

امتیاز کاربران به :خودرو کیا , سراتو 1600 (مونتاژ) , مدل 1393 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    7
  • مصرف سوخت
    6
  • راحتی سرنشین
    7
  • امکانات و قابلیت ها
    7
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    7

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و رنو , سیمبل PE , مدل 2015 تا 2017

  • طراحی و زیبایی
    1
  • مصرف سوخت
    1
  • راحتی سرنشین
    1
  • امکانات و قابلیت ها
    2
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    1

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی کیا , سراتو 1600 (مونتاژ) , مدل 1393 تا 1396 و رنو , سیمبل PE , مدل 2015 تا 2017

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده کیا رنو
کشور تولید کننده کره جنوبی فرانسه
نام و مدل خودرو کیا سراتو 1600 (مونتاژ) رنو سیمبل PE
نمایندگی فروش در ایران سایپا نگین خودرو

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه سدان سدان
کلاس اتومبیل C Segment C Segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4530 طول - 1775 عرض - 1460 ارتفاع
فاصله دو محور 2649 میلیمتر 2634 میلیمتر
وزن 1236 کیلوگرم 1081 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 195/45R15 185/65
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 195/45R15 185/65

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1591 cc 1598 cc
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش چند نقطه ای
ظرفیت باک 52 لیتر 50 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 124 اسب بخار در 6300 دور در دقیقه 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 156 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه 145 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده دستی اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) 6 4
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مک فرسون مک فرسون
تعلیق عقب اكسل پيچشي تورشن بیم
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان هیدرولیک هیدرولیک

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب کاسه ای کاسه ای

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت 175 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 12 ثانیه 10.1 ثانیه
مصرف سوخت شهری 8.6 لیتر در 100 کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی 5.6 لیتر در 100 کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 6.6 لیتر در 100 کیلومتر 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو 4 یورو4
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) راننده/ سرنشین جلو/ راننده و سرنشین
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS+ EBD ABS-EBA
سیستم های امنیتی و حفاظتی باز شدن اتوماتيك دربها به هنگام تصادف-سيستم ضد سرقت (Immobilizer) قفل مرکزی
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک غربيلك فرمان قابل تنظيم ارتفاع با كليدهاي كنترل
سیستمهای تهویه مطبوع کنترل دستی کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری سيستم صوتي و مجهز به: راديو+ CD PLAYER باقابليت پخش MP3 ,ورودي USB+ AUX+IPOD مجهز به 6بلندگو
سیستمهای مولتی مدیا كامپيوتر اطلاعات سفر
سیستم صندلیهای جلو تنظیم دستی صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع
سیستم صندلیهای عقب
سیستم آیینه ها تنظیم دستی
سیستم شیشه ها شیشه بالابرهای جلو و عقب برقی شیشه جلو برقی
سیستم های سقف
سیستم روشنایی جلو چراغهاي جلو با قابليت تنظيم نور-دارای مه شکن
سیستم روشنایی عقب دارای مه شکن دارای مه شکن
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 5 سال 5 سال یا 150000 کیلومتر
مطالب مرتبط