icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه رنو ساندرو با برلیانس H320

مقایسه رنو ساندرو با برلیانس H320

comments 0 1397/7/23

مقایسه رنو ساندرو و برلیانس H320 را باید تقابل چینی ها و فرانسوی ها در ایران دانست. بطورکلی سگمنت هاچ بک ها در بازار ایران دارای محدودیت زیادی است چرا که خودروهای با کیفیت و جذاب در این بخش بسیار کم هستند. برلیانس H320  که نسخه هاچ بک H330 برشمرده می شود از مدتهای پیش در خط تولید پارس خودرو حضور دارد. اما در همسایگی خط تولید این خودرو ،پارس خودرو تولید رنو ساندرو هم در دست دارد .از همین رو این یک رقابت درون سازمانی به منظور کسب سهم بیشتری از بازار است. از این  رو قصد داریم رنو ساندرو و برلیانس H320 را بصورت شانه به شانه مورد بررسی قرار دهیم تا در نهایت دریابیم کدامیک ارزش خرید بیشتری دارد.

مقایسه ابعاد رنو ساندرو و برلیانس H320

بطور معمول برای مقایسه خودرو از نظر میزان فضای داخلی مناسب به ابعاد خودرو توجه می کنند و هر کدام که از ابعاد قابل توجه تری برخوردار باشد بعنوان خودروی بزرگتر محسوب می کنند. اما باید توجه داشت هر بزرگی مناسب نیست چرا که بزرگ بودن بدون منطق باعث عوارض ناخواسته ای نظیر افزایش وزن می گردد. برلیانس H320 هم از همین نقیصه برخوردار است چرا که در طول کاملا  کشیده تر از ساندرو است اما میزان فضای داخلی خودرو بدلیل فاصله دو محوری کمتر در وضعیت نامناسب تری قرار دارد. در  حقیقت این فاصله دو محور خودرو است که نقش اساسی را در ایجاد فضای داخلی مناسب ایجاد می کند. البته طول بیشتر برلیانس H320 منجر به بزرگتر شدن فضای صندوق شده است. بطور کلی باید گفت که ساندرو از نظر راحتی سرنشنیان بسیار بهتر از رقیب چینی خود است.نکته ای دیگر که باید به آن توجه کرد ارتفاع بسیار بیشتر ساندرو است که می تواند در خیابان های پر دست انداز ما امتیاز مثبتی محسوب گردد.

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

فاصله دو محور
میلیمتر

وزن

برلیانس H320

4210

1758

1460

2580

1240

رنو ساندرو

4020

1746

1534

2588

1146

مقایسه طراحی ظاهری

مقایسه طراحی ظاهری
مقایسه طراحی ظاهری

برلیانس H320 از همان ورود به بازار بدلیل ظاهر جذاب و جوان پسندش سریعا مودر استقابل قرار گرفت.همانطور که مطلع هستید برلیانس در چین شریک تجاری بی ام و محسوب می گردد از همین رو طراحی برخی مدلی های برلیانس به شدت به محصولات نسل های قبلی بی ام و نزدیک است. برلیانس H320  در نمای عقب بسیار شبیه بی ام و سری 3 هاچ بک نسل های پیشین است.در نمای جلو خودروی هم می توان شمه هایی از محصولات بی ام و را مشاهده کرد. این موارد باعث گردید که برلیانس بتواند تا حدودی در بازار ایران موفق عمل کند.

رنو ساندرو تولید شده در پارس خودرو هم مربوط به نسل های قبلی این هاچ بک فرانسوی می باشد بطوریکه این خودرو تاکنون چندین بار برورسانی شده و نسل های جدید آن نیز عرضه شده است. البته باید توجه توجه ساندرو محصول کمپانی داچیا بود اما بدلیل اینکه این کمپانی یکی از شرکت های تابعه رنو محسوب می گردد در برخی از کشورها، ساندرو با لوگوی رنو عرضه می گردد. در خصوص طراحی ساندرو باید گفت که در پیشانی خودرو چراغهای بزرگی بیضی شکلی دیده می شود که از مشخصه  خودروهای دهه نودی محسوب می گردد.اما در عقب با چهره بروز تری روبرو هستیم چرا که گرافیک چراغهای عقب کمی به محصولات روز دنیا  نزدیک است. از همین رو نمی توان نمره بالایی به طراحی رنو ساندرو داد.

بطور کلی باید گفت که ساندرو و برلیانس هیچکدام نمی تواند از دید زیبا شناسی در رتبه بالایی قرار گیرد ولی در مقام مقایسه باید گفت برلیانس در وضعیت بهتری قرار دارد.

مقایسه طراحی داخلی

مقایسه طراحی داخلی
مقایسه طراحی داخلی

با ورود  به کابین برلیانس H320  با نمای نسبتا بروزی برخوردار هستیم که نسبت به زمان خود از ویژگی های جذابی بهره می برد.استفاده از کابین دو رنگ ،غربیلک فرمان جذاب و استفاده  از قطعات نقرای رنگ از جذابیت های بصری داشبورد این چینی محسوب می گردد. اما کیفیت پایین متریال مصرفی و استفاده بیش از حد از پلاستیک خشک نمایی زننده ایجاد کرده است.

رنو ساندرو هم به منظور طراحی کابین به مانند پلت فرمش از رنو ال90 گرفته است از همین رو کابین این خودرو را باید فیس لیفت شده ال90 دانست که کمی تغییر کرده و البته از کیفیت بهتری نیز برخوردار است.از همین رو همچنان سادگی بیش از حد در المانی نظیر داشبورد ،غربیلک فرمان و پنل پشت فرمان بیش از پیش آزار دهنده است .

در نتیجه باید گفت که طراحی کابین برلیانس H320  در مقایسه با رنو ساندرو کاملا در وضعیت بهتری قرار دارد.

مقایسه مشحصات فنی رنو ساندرو و برلیانس H320

مقایسه مشحصات فنی رنو ساندرو و برلیانس H320
مقایسه مشحصات فنی رنو ساندرو و برلیانس H320

پیشرانه استفاده شده در برلیانس H320 موتور 4 سیلندر تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 103 اسب بخار و حداکثر گشتاور 138 نیوتن متر می باشد. قدرت نه چندان زیاد این پیشرانه توسط جعبه دنده 4 سرعته نه چندان پیشرفته به چرخ های جلو منتقل می گردد.در خصوص شتاب صفر تا صد این خودرو اطلاعاتی  موجود نیست اما مصرف سوخت برلیانس H320 از سوی پارس خودرو برابر با 6.7 لیتر در 100 کیلومتر اعلام شده است.

در مقابل ساندرو به پیشرانه نسبتا جدیدتر 1.6 لیتری مجهز شده که می تواند قدرتی برابر با 105 اسب بخار و گشتاور 140 نیوتن متر را تولید نماید. این خودرو همانند برلیانس H320 از جبعه دنده 4 سرعته اتوماتیک به منظور انتقال قدرت استفاده می کند.ساندرو با این پیشرانه قادر است ظرف مدت زمان 11.5 ثانیه سرعت خود را از حالت سکون به 100 کیلومتر در ساعت برساند و این در حالی است که از مصرف سوخت 8.3 لیتری بهره می برد.

میزان خروجی های پیشرانه های این دو خودرو کاملا در یک حد و اندازه است اما در این حالت باید به وزن و حجم پیشرانه های این دو خودرو توجه ویژه ای داشت .رنو ساندرو علی رغم بهره بردن از موتور پرحجم تر دارای قدرتی برابر با برلیانس H320 است که این نشان از راندمان پایین پیشرانه این خودرو دارد از همین رو شاهد مصرف بسیار زیادتر رنو ساندرو هستیم.

در خصوص وزن دو خودرو باید گفت برلیانس H320 دارای وزن بیشتری است در نتیجه بدلیل دارا بودن قدرتی برابر با رقیب خود از نسبت قدرت به وزن پایین تر برخوردار است که منجر به کمتر شدن کشش و شتاب خودرو خواهد شد.از همین رو شاهد هستیم که میزان شتاب اولیه و ثانویه رنو ساندرو کاملا مناسب تر از رقیب خود است

البته در بحث مقایسه فنی باید به جعبه دنده ها هم نیز اشاره کرد چرا که ساندرو از جعبه دنده نسبتا پیشرفته تری برخوردار است که پیش از این امتحان خود را روی مگان 2000 پس داده است از همین رو جعبه دنده اتوماتیک ساندرو هر چقدر هم زیر فشار باشد بدلیل برنامه ریزی مناسب و ضرایب صحیح دنده ها همیشه بهترین پاسخ را به راننده ارائه می دهد.

همچنین هندلینگ ساندرو بدلایل مختلف از قبیل قرار گرفتن ساب فرم در قسمت جلو خودرو بسیار بهتر از برلیانس H320 است بطوریکه این ساب فرم ها بیشتر وزن قطعاتی نظیر موتور ،پلوس ها و جعبه دنده را در هنگام ترمز گیری و شتاب تحمل می کنند.این ساب فرم های در دیگر محصولات هاچ بک موجود در ایران وجود ندارد.

در نهایت باید گفت که رنو ساندرو علی رغم مصرف بیشتر از مشخصات بهتری برخودار است و برلیانس به هیچ وجه در حد و اندازه های این فرانسوی نیست.

 خودرو

حجم موتور
سی سی

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

برلیانس H320

1498

تنفس طبیعی

103

138

-

6.7

4 سرعته اتوماتیک

رنو ساندرو

1598

تنفس طبیعی

105

140

11.5

8.3

4 سرعته اتوماتیک

ایمنی

ایمنی
ایمنی

برلیانس H320 همانند برخی دیگر از چینی های حاضر در بازار از ایمنی مناسبی برخوردار نیست و تاکنون در هیچ یک از تست های معتبر تصادف شرکت نکرده است. این خودرو به تجهیزات پیش پا افتاده ایمنی نظیر سیستم ترمز ABS و EBD ،سنسور دنه عقب ،کمربند سه نقطه ای سرنشنیان جلو و دو کیسه هوا مجهز شده است.

رنو ساندرو که تحت برند داچیا در دیگر نقاط جهان بفروش می رسد در سال 2008 به موسسه تست تصادف یورانکپ ارسال شد اما این خودرو نتوانست بیشتر از 3 ستاره ایمنی را دریافت کند.ما همین سه ستاره تضمین کننده ایمنی بهتر در مقابل رقیب چینی خود است. این خودرو به تجهیزاتی شامل ترمز ضد قفل ABS به‌ همراه توزیع الکترونیکی ترمز و کمربند ایمنی سه‌نقطه‌ای برای سرنشین‌های عقب مجهز شده است.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

محصولات چینی همیشه از داشتن آپشن های مختلف بسته به قیمت خودرو بهره می برند. برلیانس H320 هم نسبت به رنو ساندرو از امکانات بیشتر و گوناگونی بهره می برد . این خودرو به تجهیزاتی از قبیل رینگ 15 اینچی ، سانروف ، سنسور دنده عقب ، تنظیم صندلی راننده در 8 جهت ، تنظیم الکتریکی آینه ها ، مه شکن جلو ، بازشدن خودکار درب ها هنگام تصادف، سیستم الکترومغناطیسی باز کردن درب صندوق عقب،سنسور پارک دنده عقب ،سیستم تاشو برای صندلی عقب، سیستم تهویه اتوماتیک،  سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3 + پورت USB به همراه 6 بلندگو و آینه های جانبی با تنظیم برقی بهره می برد.

رنو ساندرو خودرویی بسیار اقتصادی است که از کمترین پشن های بهره می برد . از جمله معدود امکانات رفاهی این خودرو باید به چراغ مه‌شکن جلو، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرم‌کن، سیستم صوتی مجهز به پورت USB، چهار بلندگو، کنترل سیستم صوتی زیر غربیلک فرمان، قفل مرکزی به‌ همراه کنترل از راه دور ، آینه های جانبی با تنظیم برقی و سیستم ضد سرقت اشاره کرد.قابل توجه است ساندرو و برلیانس H320 از داشتن کروز کنترل که امروزه به آپشن بدیهی تبدیل شده است معذور می باشند.

 

 

مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش

رنو ساندرو و برلیانس H320 هر دو  با 2 گارانتی از سوی پارس خودرو عرضه می گردد و از آنجا که پارس خودرو از زیر مجموعه های سایپا مسحوب می گردد وظیفه خدمات دهی به این خودرو توسط شبکه گسترده سایپا امکان پذیر است.

کلام پایانی

کلام پایانی

برلیانس H320 در هنگام ورود بدلیل ظاهر جذابش به سرعت توانست در بین پرفروش ها قرار بگیرد اما بعد از مدتی مشخصات فنی و رانندگی نه چندان هیجان انگیز آن باعث گردید که مشتریان این خودرو ریزش داشته باشند. اما بطور کلی برلیانس جزو گزینه های مناسب بازار است که از محصولاتی نظیر لیفان X50 و غیره بهتر است . همچنین میزان اصطحالاک کم محصولات برلیانس نسبت به دیگر چینی های بازار باعث محبوبیت این برند شده است.ولی وقتی پای مقایسه با رنو ساندرو در میان باشد عملا برلیانس H320 حرفی برای گفتن ندارد. چرا که ساندرو محصولی اروپایی با مهندسی پیشرفته است که در بازار های جهانی به فروش خوب دست یافته است . میزان اصطحلاک کم و عمر زیاد قطعات خودرو باعث شده خانواده ساندرو به خودروی کاریی مشهور شوند. اما ای کاش این خودرو از نظر طراحی بهتر عمل می کرد.در پایان باید گفت بدون شک ساندرو گزینه مناسب تری است.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/7/23
برلیانس

برلیانس

خودرو H320 اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی7
  • مصرف سوخت7
  • راحتی سرنشین8
  • امکانات و قابلیت ها8
  • ارزش خرید8

امتیاز کل

7

رنو

رنو

خودرو ساندرو اتوماتیک (مونتاژ)

  • طراحی و زیبایی0
  • مصرف سوخت0
  • راحتی سرنشین0
  • امکانات و قابلیت ها0
  • ارزش خرید0

امتیاز کل

0

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی برلیانس , H320 اتوماتیک , 1394 تا 1396 و رنو , ساندرو اتوماتیک (مونتاژ) , مدل 1395 تا 1396

امتیاز کاربران به :خودرو برلیانس , H320 اتوماتیک , 1394 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    7
  • مصرف سوخت
    7
  • راحتی سرنشین
    8
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    8

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و رنو , ساندرو اتوماتیک (مونتاژ) , مدل 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    0
  • مصرف سوخت
    0
  • راحتی سرنشین
    0
  • امکانات و قابلیت ها
    0
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    0

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی برلیانس , H320 اتوماتیک , 1394 تا 1396 و رنو , ساندرو اتوماتیک (مونتاژ) , مدل 1395 تا 1396

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده سایپا رنو
کشور تولید کننده چین ایران
نام و مدل خودرو برلیانس H320 اتوماتیک رنو ساندرو اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران پارس خودرو سایپا

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه هاچ بک هاچ بک
کلاس اتومبیل C Segment B Segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4210*1758*1460
فاصله دو محور 2580 میلیمتر
وزن 1240 1146 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 4 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 195/65R15 185/65 R 15
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 185/65 R 15

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1498 cc 1598 cc
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتور چند نقطه ای انژکتور چند نقطه ای
ظرفیت باک 55 لیتر 50 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 103/5800 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 138/3800 140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده اتوماتیک جعبه دنده اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) 4 4
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق -
تعلیق جلو سیستم مستقل مک فرسون مستقل مک فرسون با بازوی جناقی
تعلیق عقب سیستم نیمه مستقل میل پیچشی مدل پیچشی با مقطع H و فنر مارپیچ
کمک فنرهای جلو -
کمک فنرهای عقب -
نوع سیستم فرمان تقویت شده برقی - دنده شانه ای - قابل تنظیم دنده شانه ای ، تقویت کننده هیدرولیکی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده دیسکی تهویه شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی خنک شونده کاسه ای

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 11.5 ثانیه
مصرف سوخت شهری 9.4 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی هیدرولیک 5.5 لیتر در هر صد کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 8.3 لیتر در هر صد کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو4
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 3

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) 2 عدد راننده و سرنشین جلو کیسه هوای راننده - کیسه هوای سرنشین جلو بهمراه سوئیچ غیرفعال نمودن
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS + EBD ترمز ضدقفل ABS بهمراه توزیع الکترونیکی ترمز
سیستم های امنیتی و حفاظتی میله ضربه گیر درهای جانبی - باز شدن خودکار درها هنگام تصادف - سیستم ضد سرقت موتور سیستم ضد سرقت (Immobilizer) - کمربند ایمنی سه نقطه ای برای سرنشین های ردیف عقب
سیستم فرمان و هدایت پذیری هیدرولیک
نوع غربیلک
سیستمهای تهویه مطبوع اتوماتیک کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری سيستم صوتي (راديو، mp3 ، ورودي USB + 6 بلندگو و ورودي تجهيزات جانبي) کنترل سیستم صوتی زیر فرمان - سیستم صوتی (رادیو + سی دی (پخش فشرده)+USB+4 بلندگو)
سیستمهای مولتی مدیا کامپیوتر اطلاعات سفر
سیستم صندلیهای جلو قابلیت تنظیم صندلی راننده در 8 جهت به همراه تنظیم گودی کمر پشت سری بالشتی ردیف جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع
سیستم صندلیهای عقب سیستم تاشو برای صندلی عقب - صندلی عقب با قابلیت پشتیبانی ایزوفیکس( صندلی کودک)
سیستم آیینه ها تنظیم الکتریکی آینه های جانبی آینه های جانبی برقی مجهز بهمراه گرمکن - آینه های جانبی همرنگ بدنه
سیستم شیشه ها شيشه بالابر برقي(شيشه هاي جلو و عقب) شیشه بالابر برقی جلو و عقب - برف پاک کن و شیشه شور عقب به همراه مه زدا
سیستم های سقف سانروف برقی
سیستم روشنایی جلو چراغ مه شکن جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع چراغ جلو چراغ مه شکن جلو
سیستم روشنایی عقب
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی سنسور دنده عقب
سایر تجهیزات سيستم هشدار روشن بودن چراغ _يادآوري صوتي باز بودن كمربند ايمني _سيستم الكترو مغناطيسي بازكردن درب صندوق عفب _قفل مركزري به همراه كنترل از راه دور _سيستم تاشو براي صندلي عقب

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 24 ماه یا 40000 کیلومتر 2 سال یا 40000 کیلومتر
مطالب مرتبط