icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین غیر قابل اطمینان ترین خودروهای سال 2018 معرفی شدند

غیر قابل اطمینان ترین خودروهای سال 2018 معرفی شدند

comments 0 1397/8/11

روز گذشته در مقاله تحت عنوان قابل اطمینان ترین خودروهای سال 2018 به معرفی کامل خودروهایی پرداختیم که توسط موسسه کانسومر ریپورتز بعنوان قبل اعتمادترین خودروهای سال 2018 اعلام شدند.در این مقاله نیز به انتشار و معرفی خودروهایی خواهیم پرداخت که توسط همین موسسه بعنوان غیر قابل اعتمادترین خودروهای سال 2018 مشخص شدند.

مطالعات کانسومر ریپورتز بر اساس داده های دریافتی از 500 هزار عضو این موسسه انجام گرفته است.اطلاعات اعلام شده به خریداران در بازارهای بزرگ جهان این امکان را می دهد که با توجه مشکلات جزیی و یا عمده از قوای محرکه گرفته تا سیستم تهویه مطبوع و سیستم‌های اطلاعات سرگرمی خودروهای غیر قابل اطمینان را شناسایی نمایند و سپس با چشمانی باز اقدام به خرید نمایند.10 خودروساز غیر قابل اطمینان با توجه به کسب کمترین امتیاز به شرح ذیل خواهند بود.

10-لینکلن

10-لینکلن

لنیکلن نسبت به سال گذشته دو پله بهبود را تجربه کرده است اما همچنان با 4 خودروی موجود در این نظر سنجی به رتبه نازل دهم دست یافته است.بدترین محصول این برند آمریکایی از حیث غیر قابل اطمینان بودن به مدل MKZ  مربوط خواهد شد  در حالی که کنینتال قابل اطمینان ترین محصول این شرکت است.لینکلن بطور متوسط امتیاز 45 را دریافت کرده که بخش عمده ای از آن توسط کنتینتال کسب شده است.مابقی محصولات دیگر این شرکت شامل MKC و MKX امتیازی کمتر از حد متوسط را بدست آورده اند.

 

9-دوج

9-دوج

دوج یکی از مشهور ترین برندهای کمپانی فیات-کرایسلر محسوب می گردد اما همچنان غیر قابل اطمینان ترین محصولات را تولید می کند.دوج با 5 محصول در این نظر سنجی حضور داشت اما نتوانست به امتیاز بهتر از 40 دست یابد.مدل جورجی این برند کمترین حد اعتماد را در بین مالکان دارد در حالی که مدل چارجر قابل اطمینان ترین محصول دوج است.در حقیت چارجر توانست به امتیاز بالاتر از حد متوسط دست باید اما کاراون این برند امتیاز متوسط را اخذ کرد.خودوری عضلانی و معروف چلنجر هم دارای ایراداتی در جعبه دنده خود است در حالی که مدل‌های دورانگو و جورنی از مشکلات متعددی رنج می برند.قابل ذکر است دوج نسبت سال گذشته 3 پله بهبود داشته است.

8-جیپ

8-جیپ

جیپ با توجه حضور 4 محصول خود در این مطالعه نتوانست بیشتر از امتیاز 40 را از آن خود کند از همین رو شاهد افت دو پله این خودروساز آمریکایی هستیم. مدل‌ کامپس کمترین و رنگید بیشترین قابلیت اطمینان را به خود اختصاص داده اند. در کل جیپ نتایج مختلفی را به دست آورده به گونه‌ای که امتیازات مدل‌های گرند چروکی و رنگید بهبود یافته درحالی‌ که قابلیت اطمینان خودروهای چروکی و کامپس زیر حد متوسط است.

7-شورولت

7-شورولت

شورولت در مطالعه امسال با 16 مدل شرکت کرده بود اما این برند آمریکایی هم فقط توانست 39 امتیاز را از آن خود کند تا ضمن سقوط 5 پله در رتبه هفتم بیاستد.ایمپالا بهترین محصول این شرکت از نظر قابلیت اطمینان بود در حالی تراورس در نظر مالک خودرویی غیر قابل اطمینان بود. مشکلات گیربکس مدل انکلیو به کاررفته در تراورس باعث امتیاز نازل این خودرو شده است.همچنین سیستم اطلاعات و سرگرمی این خودرو هم چنگی به دل نمی زند. اکوئینکس 2018 امتیازی در حد متوسط را از آن خود کرد در حالی که سابربن و تاهو بهبود داشته اند.

6-کرایسلر

6-کرایسلر

کمپانی فیات-کرایسلر که با حروف مخفف FCA مشخص می گردد حرف C را از محصولات کرایسلر به عاریت گرفته است اما محصولات این شرکت با کسب امتیاز نازل در نهایت به سقوط هفت پله ای این برند منجر شده است.پاسیفیکا نتوانست امتیاز بیشتر از حد متوسط را بدست آورد و همین مسئله باعث شد که بدترین خودرو از نظر قابلیت اطمینان در بین دیگر محصولات این شرکت باشد.در مقابل کرایسلر 300 با توجه به عملکرد نسبتا خوبش در کسب امیتاز 38 کلی این برند نقش موثری را ایفا کرده است. از مشکلات عمده محصولات کرایسلر می‌توان به عدم حرکت صفحه‌نمایش، مشکلات ناوبری و رادیو اشاره کرد. مشکلات گیربکس هم از دیگر موارد تأثیرگذار روی رتبه‌ی پایین کرایسلر بوده است.

5-GMC

5-GMC

صعود یک پله ای جی ام سی باعث نگردید مشکلات زیاد محصولات این شرکت به چشم نیاید چرا که 8 خودروی موجود جی ام سی در این مطالعه جمعا نتواستند بیشتر از 38 امیتاز را بدست آورند. سیرا 2500 HD غیر قابل اطمینان ترین و یوکان قابل اطمینان ترین محصول جی ام سی بر شمرده می شود.به عبارتی سه خودروی تراین، یوکان و یوکان XL امتیازی قابلیت اطمینانی در حد متوسط را کسب کرده اند. البته جی ام سی آکادیا به خاطر مشکلات سیستم اطلاعات سرگرمی و تجهیزات برقی خود امتیازات نازلی دارد.

4-رم

4-رم

رم با سه محصول در این مطالعه حضور داشت و مدل 3500 این برند آمریکایی غیر قابل اطمینان ترین و مدل 2500 قابل اطمینان ترین محصولات رم نام گرفتند.با افت یک پله ای و کسب نهایتا 34 امیتاز نباید این برند را خیلی قابل اطمینان دانست.

3-تسلا

3-تسلا

قرار گرفتن تسلا در این لیست باعث سوپرایز همگان شد.تسلا با افت 6 پله ای و کسب امیتاز 32 همگان را نا امید کرد. مشکلات سیستم تعلیق و دستگیره‌های درب و برخی موارد دیگر مدل تسلا S باعث عدم کسب امتیاز بالاتر از حد متوسط این خودرو شده است. مدل 3 جدید امتیاز در حد را متوسط به دست آورده درحالی‌که مدل X بسیار بدتر از حد متوسط بوده است.

2-کادیلاک

2-کادیلاک

دیگر برند مشهور آمریکایی با کسب امتیاز 32 در رتبه نازل دوم این لیست قرار گرفت تا نتوان به این خودرو اطمینان کرد.کادیلاک با 6 محصول یک پله افت نسبت به سال گذشته را تجربه کرد تا روزهای سیاه این برند ادامه داشت. XTS با بدست آوردن امتیاز بالاتر از حد متوسط قابل اطمینان ترین خودروی این برند است و این در حالی است که مابقی 6 خودروی دیگر پایین تر از حد متوسط ظاهر شدند. مالکان به مشکلاتی از جمله تعویض‌های بد گیربکس و سیستم‌های الکترونیکی در CT6 و اسکالید اشاره داشته‌اند.

1-ولوو

1-ولوو

عجیب تر از قرار گرفت تسلا در این لیست، کسب عنوان غیر قابل اطمینان ترین خودرو ساز توسط ولوو در سال 2018 بود.سه محصول حاضر در این مطالعه برند ولوو تنها 22 امتیاز کسب کردند تا ولوو 6 پله سقوط را تجربه کند.S90 غیر قابل اطمینان ترین خودروی این برند سوئدی بود در حالی که XC60 در نقطه مقابل قرار گرفت. مالکان به عدم حرکت صفحه‌نمایش، مشکلات سیستم تهویه و صدای داخل کابین XC60 اشاره کرده‌اند. مدل XC90 هم با شکایاتی درباره‌ی سیستم اطلاعات سرگرمی روبرو بوده است.

user-img

نویسنده :

میلاد حسینی

comments 0 1397/8/11
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط